Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hwang - Diwang2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko ładnie, mam stal idę do dt. Cudem dochodzę do kowala bez laga. Jest od zbroji ( taki jaki chciałem), więc ulepszam. 100% na ulepszenie spoko - Przedmiot Ulepszono Pomyślnie, ale... ale.. Nie widzę hwanga! Nie mogę założyć... Co jest? Co zrobić żebym mógł założyć? Client odpada 550 MB i na dodatek 6 kb/ s się ściąga. Jak odpalam przez Launchera to error : Locale game.txt czy coś takiego. Co mam robić?

Z góry thx

Pozdrawiam Pixel

PS: Gram 1 raz pod takim nickiem, więc proszę mnie nie osądzać, że na jakiś serwach coś tam hackowalem!

Opublikowano

No flashgetem nie ma prawie różnicy bo 30 kb/s.... To 4 godziny ściągania.... locale/NCBIN Game txt <- Taki error przeinstalowałem metka itp. Nie wiem co robić! Proszę o dalsze porady.

Opublikowano

zmien nazwe launchera na abc.exe albo zmień Ip w pliku mc na poprawne

Opublikowano

ja sciagalem flasget i mialem 120 kb/s nie wiem dlaczego masz 30kb/s

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Na Diwang grając na spolszczeniu, widoczne są tylko hwang dla wojownika i dla sury w postaci kolczyków. Jeśli chcesz widzieć i założyć hwang dla ninji lub szamana niestety musisz mieć klienta. Radzę poświecić 1 dzień na to i ściągnąć klienta + lauchera przez flashgeta. Chiński klient zawsze Ci się przyda do innych serwerów. :)

Aktualnie tylko s25

Opublikowano

flashgetem pobiera normalnie (pełnym łączem) ściągnij najnowszą wersję

już widzę offtopy. zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...