Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy działają reklamy przy zmienionym IP?

Beijako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi niby dziala ale malo leci nie to co kiedys po 50 grzybow potem zablokowali reklmay i teraz niby sa ale lipnie bo rzadko to od ip zalezy czy porprostu tak jest?

Opublikowano

od ip

@Beijako

50 grzybkow to w 30~min mozna zrobic :)

śmieszny jesteś... ciekawe jak i gdzie tyle zarobisz... teraz na TV czeka się od 1 do 5minut by wyeliminować tych co zgarniaja grzyby z reklam.

Ja siedzę na dolus'ie mam kilka IP co przylatuje nawet po 10 TV na jednym, ale nie podam ;3

Siedzisz w karczmie, przylatuje TV, klikasz, masz albo pasek na dole który odlicza 30sec jak się zaladuje klikasz kontynuuj i odświeżasz strone, dodaje grzybka, albo reklama w szarym okienku i na górze pisze: Obejrzyj reklamę i zarób 1 mushroom.( w jakimś tam języku) jak się z szarego zmieni na niebieski napis: Zarobiłeś 1 mushroom to odświeżasz stronę i masz grzybka więcej.  Ale pamiętaj że na tv czeka się od 1 do 5min. Po kilku(nastu) reklamach ich braknie i nie przylecą aż np. za 2h, zmieniaj IP jak nie bedzie TV przez 10min

Opublikowano

śmieszny jesteś... ciekawe jak i gdzie tyle zarobisz... teraz na TV czeka się od 1 do 5minut by wyeliminować tych co zgarniaja grzyby z reklam.

Ja siedzę na dolus'ie mam kilka IP co przylatuje nawet po 10 TV na jednym, ale nie podam ;3

Siedzisz w karczmie, przylatuje TV, klikasz, masz albo pasek na dole który odlicza 30sec jak się zaladuje klikasz kontynuuj i odświeżasz strone, dodaje grzybka, albo reklama w szarym okienku i na górze pisze: Obejrzyj reklamę i zarób 1 mushroom.( w jakimś tam języku) jak się z szarego zmieni na niebieski napis: Zarobiłeś 1 mushroom to odświeżasz stronę i masz grzybka więcej.  Ale pamiętaj że na tv czeka się od 1 do 5min. Po kilku(nastu) reklamach ich braknie i nie przylecą aż np. za 2h, zmieniaj IP jak nie bedzie TV przez 10min

3 grzybki/min co za problem? przy czym jak jest promocja = 6x :)

i nic nie przylatuje 1-5min -.-

Opublikowano

3 grzybki/min co za problem? przy czym jak jest promocja = 6x :)

i nic nie przylatuje 1-5min -.-

chciałbym to widzieć... czyli wyciągasz 100 grzybków na godzine... dasz rade 1000 grzybków w 1 dzień... zapewne jesteś top 1 ^^

Opublikowano

Są reklamy... to że macie zużyte IP to wasz problem i jak bierzecie Ip z chin... 

Znajdźcie sobie dobre ip i z jednego macie po 20-30 grzybów.

Mam zapisane u siebie 10 ip z czego na kazdym jest od minimalnie 7 do 30 grzybów :)

Opublikowano

od ip

@Beijako

50 grzybkow to w 30~min mozna zrobic :)

To co kolega napisal jest wykonalne jezeli sie  spręże mozna nawet w 20min tyle zarobic :) Wiec temat mozna zamknac bo sposob z zmiennym ip rozpracowałem do perfekcji :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...