Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osoby, która pomoże postawić serwer hamachi Metueek 4FUN

betowen1950

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam osoby która pomoże mi postawić serwer na kompie 3GB ram  net 80MB  wysyłanie 8 MB .  Komp będzie chodził 24h na dobę . Pliki torenza . Za pomoc daje admina + like . ( jestem nowy w tym temacie )

Jeżeli zły dział to proszę moda o przeniesienie.

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

Taka osoba, musi zrobić wszystko czego zażyczy sobie betowen1950  xD

Tutaj masz powód "( jestem nowy w tym temacie )"

zpjDOJ9.jpg

Opublikowano

co dokładnie masz na myśli? czyli że ty tylko hostujesz a ktoś za ciebie robi wszystko? wątpię żeby ktoś poszedł na takie coś ale życzę powodzenia ;)

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Szukam osoby która pomoże mi postawić serwer na kompie 3GB ram  net 80MB  wysyłanie 8 MB pierwszy lepszy poradnik i stawiasz.  Komp będzie chodził 24h na dobę spali ci się . Pliki torenza terenza . Za pomoc daje admina + like . ( jestem nowy w tym temacie )

Jeżeli zły dział zły  o proszę moda o przeniesienie.

co dokładnie masz na myśli? czyli że ty tylko hostujesz a ktoś za ciebie robi wszystko? wątpię żeby ktoś poszedł na takie coś ale życzę powodzenia ;)

Popieram twoje słowa Vet.

wątpie że ktoś będzie za Ciebie wszystko robił, z tego co napisałeś autorze, gówno wiesz :D jak ktos by robil serw to by postawil u siebie

takie moje zdanie, natomiast jesli chcesz taki tok pracy musisz komus zaplacic jesli sie wogole zgodzi zeby pomoc  :P

od siebie Nie polecam+ dział Pomoc na serwerze powinnien być.

Opublikowano

Polecam i życzę powodzenia, każdy musiał jakoś zaczynać. Jeżeli jest jakiś początkujący technik co chce się dalej kształcić to razem mogą pomóc sobie wzajemnie, oferta jak najbardziej korzystna dla początkujących.

Opublikowano

Proszę dodać informacje kontaktowe, czas do godziny 16 dnia jutrzejszego.­

Brak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...