Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zielony.png

wGkNsRz.png

zielony.png

2FNDUFZ.png

zielony.png

Adres serwera: GOPVP.PL

Strona serwera: www.gopvp.pl

Wersja serwera: 1.7.X

Typ serwera: PVP+PARKOUR

Pojemność: DUŻO OSÓB SIĘ ZMIEŚCI

Data startu: 7 MARCA

Godzina startu: 19:00

zielony.png

Maszyna: Bardzo Dobra!

MGoD6ZN.png

zielony.png

IgbT7S2.png

fpm4lrt.png

zielony.png

Posiadamy większość autorskich pluginów!

Przekonasz się po starcie serwera!

zielony.png

Więcej informacji po starcie serwera!

REKLAMA U XER0 NA KANALE

http://youtu.be/qc-unMCQv-A

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

A więc ocenie server +/-

- Bardzo słaba prezentacja

- Brak screenów

- Brak informacji o rozgrywce

+ (Niby) własne pluginy

Co daje 1 na 4 czyli nie zagram !

Opublikowano

A więc ocenie server +/-

- Bardzo słaba prezentacja

- Brak screenów

- Brak informacji o rozgrywce

+ (Niby) własne pluginy

Co daje 1 na 4 czyli nie zagram !

Będzie dodane potem. Bo ja tylko grafike robiłem. Kolega ma mi tekst napisać i wtedy dodam. Ja jestem jedynie od tego żeby to dodać ;P

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

@ref dodana godzina startu.

Opublikowano

Na końcu mojej prezentacji wspomniałem coś na temat kopiowania treści :)

Czekaj co jest skopiowane?

To że się twoją prezentacją inspirowałem to nie jest kopia.

Dalej to każdy może takie kolory ustawić więc wybacz. Ale chyba mogę ustawić takie kolory. I nie możesz mieć do mnie pretensji

Leci report za bezsensowny post :D

:ninja:

Pozdrawiam Lewy_McS_

Opublikowano

Tak jasne, dokładne ułożenie tekstu, rozmiar oraz czcionka, kolorystyka, nazewnictwo... oj i jest mi strasznie przykro z tego powodu że dostałem reporta. Nie wiem czy dzisiaj zasnę z tego powodu  :D 
A wracając do skopiowania fragmentu prezentacji moja opinia już tam została wyrażona na temat takich osób jak ty. 

Opublikowano

Ok. Masz prawo do własnej opinii ale to nie jest skopiowane tylko wzorowane na twoim temacie. Więc nie mów że skopiowane i wklejone :D

Opublikowano

Invi próbuje po nas jeździć bo będzie miał konkurencję:p A myślałem że zachowa się jak w miare chociaż doroślejszy człowiek ale przyznaje Ja myliłem się! ;)

Opublikowano

Invi próbuje po nas jeździć bo będzie miał konkurencję:p A myślałem że zachowa się jak w miare chociaż doroślejszy człowiek ale przyznaje Ja myliłem się! ;)

Dobra tam. Nie przejmujemy się i jedziemy dalej.

Zapraszam na facebook

https://www.facebook.com/gopvppl

Opublikowano

@ref piszcie swoje nicki możliwe ze jakieś jednodniowe vipy rozlosowane będą na start!

Opublikowano

Bede! nick: Wulgen

Zapisany!

Opublikowano

Prezentacja ok, nw na c***a się czepiasz. Zagram, fajnie się zapowiada :)) I wielki plus za CASTLE, przekonamy się jak to w praktyce wygląda. Bede, Micek16.

Opublikowano

Prezentacja ok, nw na c***a się czepiasz. Zagram, fajnie się zapowiada :)) I wielki plus za CASTLE, przekonamy się jak to w praktyce wygląda. Bede, Micek16.

Zapraszamy. Dzięki że będzie. Aha i jesteś zapisany do losowania na vipa

Opublikowano

Super! Start udany! Zapraszamy do grania. Kilka błędów było ale już prawie wszystko naprawione :D Castle działa idealnie xvsx też. Mapki na zupki potki działają! Lada dzień dodamy parkour.

Opublikowano

#ref zero lagow nowe mapki castle zapraszam

Opublikowano

#ref

▶ Strona działa.

▶ Castle działa w 100%

▶ W weekend dodamy nowy tryb niespodziankę.

Opublikowano

Proszę mi podać ile to jest bo nie wiem czy się zmieścimy.

300 spokojnie. A jak będzie full to dokupić można kolejna maszynkę.

Opublikowano

Straszny chaos na serwerze, ale tak to już jest jak dzieci biorą się za robienie serwera.

Co dokładnie jest złe?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Refresh Grajcie oceniajcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...