Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny uproszczony cs go

krojek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Mam do was takie pytanie, czy jeżeli stworze prywatny mecz w poczekalni na uproszczonym to czy istnieje później jakaś komenda aby był on publiczny tak aby ktoś z moich znajomych wbił sobie na niego w trakcie gdy ja na nim jestem?
Bo trochę lipa jest gdy co chwile muszę robić poczekalnie bo ktoś chce wbić w trakcie do gry.
Albo jest jakiś inny sposób? Mam zmienne IP. Najlepiej aby na liście znajomych dało sie kliknąć prawym i "dołącz"

Z góry dzięki za pomoc

zombie_signature_by_meadowsdesigns-d50ds

Opublikowano

Z tego co wiem jeżeli twój znajomy gra na oficjalnych serwerach valve to można dołączyć do niego z listy znajomych.

Opublikowano

Ja tutaj mówie o prywatnym serwerze tak abym mógł wpisywać komendy noclip i te sprawy. I po prostu chce aby on dołączył do niego w trakcie trwania rozgrywki

Opublikowano

Prywatnym w jakim sensie? Tryb offline czy serwer hostowany np. na twoim komputerze, jakimś hostingu...?

Opublikowano

Jak tworzysz poczekalnie to masz coś takiego:
http://screenshooter.net/102120217/igdsnwq

I jak tam ustawisz:
* publiczny - szuka serwerów 
* prywatny - rozpoczyna ci tryb uproszczony z botami i masz pełne prawa (w konsoli itd)

I chodzi mi o to że jak zacznie się już ten mecz prywatny to aby ktoś mógł później dołączyć bo sie nie da, trzeba na nowo poczekalnie zrobić

Opublikowano

Jak tworzysz poczekalnie to masz coś takiego:

http://screenshooter.net/102120217/igdsnwq

I jak tam ustawisz:

* publiczny - szuka serwerów 

* prywatny - rozpoczyna ci tryb uproszczony z botami i masz pełne prawa (w konsoli itd)

I chodzi mi o to że jak zacznie się już ten mecz prywatny to aby ktoś mógł później dołączyć bo sie nie da, trzeba na nowo poczekalnie zrobić

Da się. Kiedyś jak grałem z ziomkiem 1 vs 1 to wszedł do nas jakiś random z mojej listy znajomych.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...