Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak przycisku 'AKCEPTUJ' podczas matchmakingu

Kucuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od rana mam problem związany z cs;go, mianowicie z match makingami. Gdy chcę grać z kolegami turniejowego to nie wyświetla mi się przycisk "AKCEPTUJ" tylko pisze "Zatwierdzanie Meczu XX:XX" i czas płynie przez 20sekund, a następnie na czacie wyświetla się tekst że nie za akceptowałem. Jeśli ktoś miał ten sam problem, proszę o pomoc.

Robiłem re-install cs'a, nie pomógł.
Podwyższałem ping w opcjach, nie pomógł.
FireWall mam wyłączony.
WIN7, 64bity.

Opublikowano

Problem ten występuje w dość różnych odstępach czasowych, też miałem taki błąd. Odczekaj, niech któryś z twoich znajomych zrobi poczekalnię, powinno się odbugować. Wcześniej nie miałeś z tym problemów?

Opublikowano

Tylko czekać. Ewentualnie usuń pliki ".dll" z folderu steama, czasami pomaga, ale nic nie obiecuje. Też tak mam co jakiś czas. 

Opublikowano

Wymuszasz wtedy kolejną aktualizację steama. Aktualizacja będzie trwała max 5 minut, a niekiedy są efekty. Robiłem to wiele razy, nic Ci się ze steamem/kontem nie stanie.

Opublikowano

Usunąłem pliki .dll, zrobiła się aktualizacja. Dalej nie działa.

Tak zauważyłem że jak próbuje się zalogować na konto to mi się wyświetla:
oxkdtx.jpg

Jednakże po 3 lub 30razach udaje mi się wbić. Problem powstał w odstępnie czasowym między 22:00 a 8:00 w dniach 04.03.2015 - 05.03.2015|

Ponadto wyszukałem w google i jakiś koleś napisał: "Jeśli ktoś też ma taki problem to na pasku w ikonke steam - ustawienia - pobieranie i cloud - max ping do 250"

ixekh0.jpg 8h8tnv.jpg

Nie ma tu nic do ustawienia pingu :/

Problem pojawia się na 3 różnych kontach z cs;go. Czyli wina w plikach cs;go, jednakże co moge zrobić? Usunąłem cały folder z cs;go i zainstalowałem go ponownie - nie pomogło.
Jakieś pomysły ?

Opublikowano

Spróbuj może na innej rozdziałce.

Dobrze by było abyś załączył screena tego "zjawiska".

Opublikowano

OK.
Zaczne od tego że nie wyszukuje mi serwerów i nie moge z żadnym się połączyć poprzez konsole i 'connect ip'
kxxqb7.jpg

Gdy chcę sam zagrać mecz w tym przypadku uproszczony to zaczyna się jak należy, jednakże kiedy przy odliczaniu pojawi się napis "Zatwierdzanie meczu" po 20sekundach wyrzuca z błędęm.W pokoju w grze turniejowej pokazało by na czacie że nie zaakceptowałem.
vavzns.jpg

gfxlbt.jpg

rqtc2l.jpg

Gdy próbowałem wbić poprzez konsole i connect ip wyskoczyło to:
2fr6pn.jpg

Robię format komputera, zdam raport po.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...