Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4640rp na co wydać?

Ryan.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na wydanie dużo rp. Na pewno kupię Królika Riven ale co dalej. Czy opłaca się kupić Ip Boost'a z Exp Boost'em po 50 win'ów? 

Nowe konto lvl 10. Mainy Ezreal,Udyr i Riven. Czy kupić legendę?

Opublikowano

Moim zdaniem, trzymał bym rp na promocje.

Jeżeli trafi Ci się skórka która CI sie podoba za pół darmo to kupuj.

A jak nie to możesz kupic mi gifta ;D

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Na Twoim miejscu czekałbym na jakieś ciekawe promocje, a jeśli nie wiesz, na co wydać i nie chcesz czekać, to kup sobie jakieś gifty :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak mainujesz udyra to polecam ci kupic spirit guarda. nie dosc ze animacje i to wszystko zmienione

sa prze epickie do tego obramowke dostajesz na profilu i avatar.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Nie kupuj Cesarskiego skina (3250RP).

Chyba, że bardzo, ale to bardzo lubisz grać tą postacią, lub mainujesz ją od dawna.

Proponuję kupić boosty, 2-3 strony na runy i poczekać na fajne postacie/skiny z promocji. :)

Opublikowano

Imo. IP boost czasowy oraz IP boost na gry :)

Jakies champy/skiny z promocji :)

Pamietaj, zostawic sobie IP na runy (od 20levela).

Edited_1.png

Opublikowano

Nie kupuj Cesarskiego skina (3250RP).

Chyba, że bardzo, ale to bardzo lubisz grać tą postacią, lub mainujesz ją od dawna.

Proponuję kupić boosty, 2-3 strony na runy i poczekać na fajne postacie/skiny z promocji. :)

Już lepiej champa za rp kupić bo wątpie, że nawet na boostcie uzbiera na coś konkretnego.

Jak chcesz skin do udyra to ja polecam pierwotnego udyra, sgu jest według mnie niżej niż średni nowe skiny za 1350rp są bardziej dopracowane... jedyny + to ikonki.

Czekaj na promocje, kup ulub postaci i zamieniaj się z kimś giftami, szczególnie podczas eventów zawsze ikonka wpadnie + nie arz jest zwiększona szansa na droższe skiny.

Opublikowano

IP/EXP Boosty
Strony na runy, przydadzą się na przyszłość
Skiny do twoich mainów

Dzięki IP boostom uzbierasz dużo kasy którą będziesz mógł przeznaczyć na runy, a jako że wcześniej kupisz strony na runy to będziesz mógł sb eksperymentować i Ci się przyda większy zestaw. Ja bym tak to zrobił. ;-)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

IP/EXP Boosty

Strony na runy, przydadzą się na przyszłość

Skiny do twoich mainów

Dzięki IP boostom uzbierasz dużo kasy którą będziesz mógł przeznaczyć na runy, a jako że wcześniej kupisz strony na runy to będziesz mógł sb eksperymentować i Ci się przyda większy zestaw. Ja bym tak to zrobił. ;-)

Najlepsza odpowiedź ;) Zrobię chyba tak jak mowisz. Kupiłem Battle Bunny Riven to mój największy main. A kupywać Ip boost'a na te 50 winów?

Opublikowano

Poczekałbym na promocję jakiejś skórki do postaci którą uwielbiasz grać,­a jeżeli skiny cię nie interesują kup sobie jakąś postać

Opublikowano

Najlepsza odpowiedź ;) Zrobię chyba tak jak mowisz. Kupiłem Battle Bunny Riven to mój największy main. A kupywać Ip boost'a na te 50 winów?

Możesz kupić IP boosta na winy i czas bo wtedy to się stackuje i dostajesz duużo IP za gry, to samo tyczy się EXP'a.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...