Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EUNE --> EUW

ColdAsIce69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie warto przenieść konto z EUNE na EUW?

Denerwują mnie już trolle na nordicu czy afki lub pro playerzy 0/20 . Ja wiem że te problemy są na wszystkich serwerach ale tak notorycznie jak na nordicu to chyba nie .

Proszę o uzasadnioną wypowiedz dlaczego warto dlaczego nie .

Opublikowano

Jakiś argument UP ?

Poniżej diamentu jest taki sam poziom jak nordicu, a powyżej podobno więcej jest tych prawdziwych 'pro graczy'. Nie wiem tego z własnego doświadczenia, ale dużo naczytałem się takich opinii. 

@Adrianovskyy Mówiąc o tych prosach nie chodziło mi o graczy z jakichś profesjonalnych drużyn, tylko o takich umiejących się zachować i nie wychodzą z gry. Uprzedziłem też, że to nie jest opinia oparta na moim doświadczeniu tylko na komentarzy innych graczy, których jest sporo, więc nie wprowadzam w błąd tylko dokładam coś od siebie. Takie tematy w dużej mierze polegają na głosowaniu jeden twierdzi, że jest większy poziom, drugi wręcz przeciwnie i obaj starają się jakoś to argumentować, a autor po przeczytaniu tego już uzna co uważa za słuszniejsze. 

Opublikowano

D1 50+ jest dużo wyższy poziom IMO, do tego jest inna kultura graczy, w sumie na EUNE to żadnej kultury nie ma, no i jest mniej polaków (czasami plus, czasami minus, na solo q plus). Ogólnie to ja nie żałuję, że się przeniosłem, więc jak jesteś D1/Master to możesz zmienić na EUW.

Opublikowano

Jedynie na wyższym elo na weście jest większy ogar i masz większą szansę spotkać jakiś sławnych graczy, choćby tych z LCS'ów, ale tak poza tym to niczym się serwery nie różnią. Na nordicu polaczki zruchają Ci matkę a na weście francuzy albo inni. Dodatkowo EUNE jest bardziej stabilnym serverem.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Sam zdecyduj czy warto czy nie

Na euw jak gralem na elo silvera gracze byli mili jak na elo diamentu na eune. Na nordicu masz co 1 gre polaków, na euw co 3-5 gier jest polak. Nawet jezeli trafi sie polak to i tak bedzie raczej bardziej ogarniety niz polacy na eune bo prawdopodobnie gra tam z podobnych powodów jak Ty.

Pomocnik
Opublikowano

Poniżej diamentu jest taki sam poziom jak nordicu, a powyżej podobno więcej jest tych prawdziwych 'pro graczy'. Nie wiem tego z własnego doświadczenia, ale dużo naczytałem się takich opinii. 

@Adrianovskyy Mówiąc o tych prosach nie chodziło mi o graczy z jakichś profesjonalnych drużyn, tylko o takich umiejących się zachować i nie wychodzą z gry. Uprzedziłem też, że to nie jest opinia oparta na moim doświadczeniu tylko na komentarzy innych graczy, których jest sporo, więc nie wprowadzam w błąd tylko dokładam coś od siebie. Takie tematy w dużej mierze polegają na głosowaniu jeden twierdzi, że jest większy poziom, drugi wręcz przeciwnie i obaj starają się jakoś to argumentować, a autor po przeczytaniu tego już uzna co uważa za słuszniejsze.

Nie wiesz z własnego doświadczenia to się nie odzywaj. Nervarien mówił, że nie ma żadnej różnicy w ligach na euw. A grał wszędzie od golda, aż po diax.

apropo tematu, nie warto, gdyż wszędzie będzie tak samo :) no wyjątkiem jest Korea B)

Opublikowano

@The KondziX멍청한 hahahahahahahahahahhahahahaha, czyli mowisz ze nie ma roznicy w d1 70lp+ i wyzej na EUW i EUNE? powodzenia.

wiecej nie bede sie wypowiadal bo nie bede sie klocic z osoba ktora i tak siedzi w goldzie5. brudarien tez bardzo dobry zawodnik.

szkoda tylko ze sam gral i mowil ze na d1+ jest roznica pomiedzy EUW/EUNE dlatego ze tam wiecej LCS playerow gra i jest wiekszy poziom.

Bullet for my Valentine <3

Pomocnik
Opublikowano

@The KondziX멍청한 hahahahahahahahahahhahahahaha, czyli mowisz ze nie ma roznicy w d1 70lp+ i wyzej na EUW i EUNE? powodzenia.

wiecej nie bede sie wypowiadal bo nie bede sie klocic z osoba ktora i tak siedzi w goldzie5. brudarien tez bardzo dobry zawodnik.

szkoda tylko ze sam gral i mowil ze na d1+ jest roznica pomiedzy EUW/EUNE dlatego ze tam wiecej LCS playerow gra i jest wiekszy poziom.

Widać, że mało oglądasz Nervariena. Btw. Co Ty chcesz od niego? Takich jak Ty, to on do zera ogrywa ;)

Wracając do tematu. Nervarien mówił, że między przeciętnym graczem diaxa euw i eune nie mam różnicy. Mówił, iż różnica zaczyna się dopiero od mastera 200lp. Co do tego się zgodzę, ale nie jest to nie wiadomo jaka różnica.

// Patrzcie jaki internetowy bandyta, jak to mawiał Padrino

2py9r3t.png

Opublikowano

­

Widać, że mało oglądasz Nervariena. Btw. Co Ty chcesz od niego? Takich jak Ty, to on do zera ogrywa ;)

Wracając do tematu. Nervarien mówił, że między przeciętnym graczem diaxa euw i eune nie mam różnicy. Mówił, iż różnica zaczyna się dopiero od mastera 200lp. Co do tego się zgodzę, ale nie jest to nie wiadomo jaka różnica.

// Patrzcie jaki internetowy bandyta, jak to mawiał Padrino

2py9r3t.png

Nervarien top 5 chall
 #MOZGROZJEBANY Sam przyznawał, że grał maxymalnie na poziomie półprofesjonalnym

Opublikowano

Czuje się choćbym był w tej chwili na EUNE - wieczny flame itp .. 

Dlatego mam nadzieje że na EUW będzie o wiele mniej afków ,trolli , flamerów itp

Natomiast dziękuje za wypowiedzi raczej wybiore EUW .

Opublikowano

Jeżeli jesteś zbyt dobry i się marnujesz to się przenieś, ale prawdopodobnie tak nie jest, i nic to nie zmieni oprócz starconego czasu i pieniędzy.

Opublikowano

EUW=EUNE do d1 +70LP, na d1 +70 LP EUW jest lepsze (chociaż, tak czy tak się zdarzają animale [jeśli chcesz się przekonać, to zobacz sobie stream kubona). Co do flame'u to owszem, na EUNE jest większy, ale jest opcja ignore i po problemie ( a jedynie co potrzebujesz od nich to pingi [ss]).

Wniosek; jeśli nie jesteś high diamond, to nie ma sensu się przenosić, bo to tylko strata RP.

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...