Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek skilla- help

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Jakiś miesiąc temu wymiatałem z awp, nie był mi straszny koleś z negevem bo i tak wiedziałem że go rozwalę, miałem świetny refleks 0,26 albo niżej, bosko grało mi się z m4. Ale od pewnego czasu zaczynam grać jak gówno. Niby coś tam ogarniam, silver 4, potrafię ubić 1 czy 2, ale na dłuższą metę to nic nie daje. Jakaś pomoc ? Od kiedy skill mi spadł zaczynam się też denerwować gdy widzę przeciwnika i nie potrafię się skupić na tym aby pestkować bo przecież full autem typa na longu nie zabiję. Aha i mam problemy z wybraniem sensivity myszki

Opublikowano

Sensitivity 2.0, 400DPI.

Jak chcesz to mogę Ci podesłać swój config jak będę w domu. Pare rzeczy zmienionych ;) . steamcommunity/id/radtor

Mam mg1 i mge, ale tylko chwilowo, bo mam problemy z Internetem i przegrywam przez to dużo meczy.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Pograj dużo DM'ów, oraz map typowo awp_ jeżeli lubisz strzelać z AWP, DM'y mogą być oficjalne, lecz również serwery. Na serwerach możesz szybko poćwiczyć refleks, gdyż przed sobą masz dużą liczbę przeciwników na mapach typu aim_map.

Opublikowano

Hymm polecam np pod awp grać na serwerach awp(ja mam serwer co gra po 38 osób,w luj drop i każde awp ma skina :) ) przez tydz miałem bana.I potem każdego z awp jechałem - bo na serwerach mogą grać wyższe rangi od cb.Są różne mapy od trenowania aima itd :) Może to być też spadek ilości fps, szybkości neta oraz ustawień :)

Opublikowano

Sam miałem podwójnego kałacha, a po przerwie zabijały mnie silvery :/

Skill spadł mi i to drastycznie. Polecam zakupić tzw. "smurfa" i troche na nim pograć, mi to pomogło.

zpjDOJ9.jpg

Opublikowano

Fps mam takie same jak kiedyś ping tak samo. Jedyne co ucierpiało to ogarniani gry i skill. Jak przed chwilą grałem mecz  to ostatni w tabeli z wynikiem 9/na iles tam

Myszkę mam taką. http://www.microsoft.com/hardware/pl-pl/p/wireless-mobile-mouse-1000

jakieś propo pod sesivity? Wiem że zle ze bezprzewodowa ale coż... nie ma wyjscia

I nie ma k***a dnia żebym nie grał turnieja. Może przerwa ?

Opublikowano

Fps mam takie same jak kiedyś ping tak samo. Jedyne co ucierpiało to ogarniani gry i skill. Jak przed chwilą grałem mecz  to ostatni w tabeli z wynikiem 9/na iles tam

Myszkę mam taką. http://www.microsoft.com/hardware/pl-pl/p/wireless-mobile-mouse-1000

Kup nową, jakąś z możliwością ustawienia DPI i dobrym sensorem. No i nie przewodową oczywiście. W tej DPI nie zmienisz.

jakieś propo pod sesivity?

Sensitivity polecam 2.0, ale przy 1000 DPI...

Wiem że zle ze bezprzewodowa ale coż... nie ma wyjscia

No to lipa...

I nie ma k***a dnia żebym nie grał turnieja. Może przerwa ?

Nie polecam. Przerwa słabo służy. Ja osobiście gram dość regularnie, ale mam kolegę (supreme), który miał dużą przerwę. Chyba ze 2 miesiące i tylko musiał od nowa się przyzwyczajać.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Jeśli wybierzesz trenowanie z AWP to graj na DM'ach, są o wiele lepsze niż różnego typu mapy do trenowania. Są tam akcje o typowo meczowe, uczysz się strzelać na blisko, na daleko, z inną awką, na kałacha. Staram się grać 2 dmy przed rozpoczęciem turniejowego meczu, 10 minut z AWP (często gram awke na meczach) i 10 minut AK/M4 i pistolety. Według mnie dobry sposób na ćwiczenie i rozgrzanie sie.

Opublikowano

@RADTOR no wiem że trochę lipa, ale też potrafię z tą myszką wymiatać. A raczej potrafiłem. Wydaje mi się że spadł mi aim bo teraz jak celuję z awki to nie mogę namierzyć kolesia tylko tak niezdarnie po ekranie a kiedyś to z palcem w d***e mogłem rozwalić typa. Refleks to już muszę potrenować na mapach specjalnych trochę bo co mi po dobrym aimie jak refleks mam +0.30 . No i jakaś propozycja na stres? Wyskakuje mi typ i już nie mogę się skupić na pestkowaniu na spokojnym wycelowaniu tylko panikuję. Jakaś medytacja czy co xD?

Edit. Własnie co do mojego stresu to jakoś nie mogę podejść do turnieju na luzie zrelaksowany tylko zawsze zestresowany zdenerwowany a to owocuje paniką

Opublikowano

Ćwicz codziennie na aim_skillz, deathmatch'u i uproszczonym.

W końcu rączki się wyrobią ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...