Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa szybkie pytania

Koziol24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie śmiejcie się ale co to jest tan Usshot?? w broni hehe. Szczerze powiem iz nie wiem. Następne czy bd jeszcze jakieś bronie za Gp bo widze że nexon daje już za nx z przeceną 

Opublikowano

nom bo to się różni tylko np 1 celność lub coś i utsshot niczym więcej ja właśnie kupiłem te duale i różnią się 30 utsshot od ace więc różnicy to nie robi. A bronie za Gp jeszcze bd kiedyś wiecie może??

Opublikowano

duali używam tylko na bardzo krótko odległość nie na długą bo się nie nadaja hehe i jak dla mnie nie robi to wrażenia i różnicy, a mam lepsze staty tymi niż ace którymi grałem wcześniej. A wiecie może czy przedłużając broń dalej wskakuje na perma na 999dni? czy naprawili to? bo mam granat na 1400d i permem nie jest hehe.

Opublikowano

duali używam tylko na bardzo krótko odległość nie na długą bo się nie nadaja hehe i jak dla mnie nie robi to wrażenia i różnicy, a mam lepsze staty tymi niż ace którymi grałem wcześniej. A wiecie może czy przedłużając broń dalej wskakuje na perma na 999dni? czy naprawili to? bo mam granat na 1400d i permem nie jest hehe.

Permy robiły się przy 3k coś I duale są na średnią/krótką odległość jak potrafi się ich używać. Można zabijać i trafiać przez całego respa a nawet dalej.

Opublikowano

no co ty na 999dni wskakiwał perm jak przedłużałeś a jak naprawili to już nie opyla się kupować przedłużek bo strara pieniedzy hehe z nich perma nie wbijesz. Leiej zakupić broń. a co do respu to u mnie problem jest taki że moich przeciwników resp trzyma z minute i biegaja a ja sie rusze i resp mnie nie trzyma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...