Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesjonalny moderator na forum Twojego serwera.

Raxonade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w mojej ofercie dotyczącej moderatora na forum serwera Metin2.

Z pewnością będą tacy użytkownicy, którzy przyczepią się do tytuły tematu.

Profesjonalny moderator na forum Twojego serwera? Jak ktoś może nazwać się profesjonalistą w pilnowaniu forum...

Otóż jest taka możliwość.

Na wstępie zaznaczę, że jestem osobą pełnoletnią. Aktualnie studiuję socjologię na jednym z polskich uniwersytetów. Posiadając własne fora oraz zarządzając innymi nabyłem spore doświadczenie, głównie ze strony technicznej. Warto mieć taką osobę w administracji, która w każdej chwili potrafi nam pomóc oraz pozbyć się przyczyny problemu. Metin2 jest bardzo ciekawą grą, w którą przegrałem ogrom godzin oraz poznałem ją z każdego możliwego punktu widzenia gracza.

Osoba dojrzała psychicznie, która potrafi poświęcić swój czas dla czyjegoś dobra, to z pewnością rzadkość. Wielu ludzi oferuję się jako moderator, sugerując, że będą rzetelnie wykonywać swoje obowiązki - tymczasem wygląda to zupełnie inaczej. Ja osobiście rozplanowuje sobie czas, wykonując odpowiednie czynności w danej sytuacji. Bycie moderatorem to nie tylko pilnowanie forum, a także tworzenie atmosfery, napędzanie użytkowników do aktywności, redagowanie tekstu oraz reprezentacja serwera. Poprawność gramatyczna, stały kontakt oraz zainteresowanie forum to podstawa do dobrej współpracy.

Zatrudniając mnie na posadę moderatora mogę jedynie zapewniać, że wybieracie jak najbardziej odpowiednią osobę na to stanowisko. Dlatego też wymagam od pracodawcy, aby był właścicielem naprawdę ciekawego projektu. Interesują mnie tylko serwery, które mają sens istnienia, a potencjalna administracja jest rozwinięta umysłowo oraz stabilna psychicznie.

Jeśli faktycznie zainteresuje Cię moja oferta, napisz niezwłocznie:

GG: 53190981 / [email protected]

Prywatna wiadomość na forum.

Po zawarciu ze mną współpracy mogę zaoferować kontakt telefoniczny.

Pozdrawiam, Raxonade.

You don't know my name, if you're not worthy. My real name is in me.

If you want to know them, you first need to know the whole of me.

Instead of asking, see it yourself.

Opublikowano

Masz rację, przeczepie się słowa profesjonalny, jednak tylko tego słowa. Jak możesz byc profesjonalistą skoro nie opisaleś swojego doświadczenia czyli możemy wywnioskować, ze jest ono znikome?

Opublikowano

Masz rację, przeczepie się słowa profesjonalny, jednak tylko tego słowa. Jak możesz byc profesjonalistą skoro nie opisaleś swojego doświadczenia czyli możemy wywnioskować, ze jest ono znikome?

Nie opisałem swego doświadczenia z jednej przyczyny - nie ma to według mnie sensu.

Osoby, które naprawdę logicznie myślą, dostrzegą potencjał osoby w tekście.

Nie potrzebuję ofert od osób, które zwracają uwagę tylko na nazwy serwerów, gdzie pełniłem funkcję.

Z Twojej wypowiedzi wynika, że bez napisania konkretnego doświadczenia nie można być profesjonalistą.

Jasne, możesz wnioskować, że moje doświadczenie jest znikome, ale i tak nigdy nie masz pewności, że jakiekolwiek mam, nawet jeśli wypiszę, kim to ja nie byłem. :)

Ja Ci tylko dobrze radzę, wiem jacy są ludzie na tym forum (Ty chyba nie wnioskując po postach) dlatego wiem co mówię.

Ale zrobisz jak zechcesz, ja jestem wzrokowcem i nie przekonałeś mnie zarówno estetyką podania jak i samą treścią, która wg. Ciebie ma ogromne znaczenie.

No chyba, że opisywanie w 3 linijkach to jak długo grasz w metina i jak to go nie poznałeś w dużej mierze wzoruje "Profesjonalnego" moderatora.

Pozdrawiam i życzę powodzenia, bo coś czuję, że mocno Ci się ono przyda..

Chodziło mi bardziej o sens treści, niż o wygląd, choć patrząc na ofertę, to nie wygląda jak wyjęta psu z gardła.

3 linijki o Metinie? Tego u mnie nie ma. :)

Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, proponuję przejście na komunikator, gdyż szkoda wprowadzać niepotrzebne posty do tematu, skoro już się wypowiedziałeś.

Pozdrawiam, Raxonade.

Opublikowano

Ja Ci tylko dobrze radzę, wiem jacy są ludzie na tym forum (Ty chyba nie wnioskując po postach) dlatego wiem co mówię.

Ale zrobisz jak zechcesz, ja jestem wzrokowcem i nie przekonałeś mnie zarówno estetyką podania jak i samą treścią, która wg. Ciebie ma ogromne znaczenie.

No chyba, że opisywanie w 3 linijkach to jak długo grasz w metina i jak to go nie poznałeś w dużej mierze wzoruje "Profesjonalnego" moderatora.

Opublikowano

Polecam. Współpracowałem, co wyszło mi na korzyść. Osoba potrafiąca połączyć pracę moderatora z realnym życiem. Świetnie spełnia się w roli moderatora/redaktora, jeszcze raz polecam.

Opublikowano

Widzę ze ponownie masz problem zeby przetworzyc przez kogoś napisany materiał wydaje mi sie ze pierw naucz sie dobrze wglebic i zrozumieć a pózniej dawaj swoje komentarze które sa z co nowszego coraz głupawe jeśli nie umiesz wywnioskować z tekstu ze kolega potrafi zając sie forum od strony technicznej jak i jeśli wystąpi problem to go naprawić jak i potrafi podejść do prowadzenia forum realistyczne i prowadzić prawdziwa społeczność to widzę ze naprawde nie nadajesz sie na takie forum i takie komentowanie.Ponownie Ci mowie zastanów sie trzy razy zanim coś napiszesz bo naprawde robisz z siebie pośmiewisko pisząc takie bzdury. Dodatkowo te ironiczne zakończenie to już wgl jest dla mnie śmiech na sali skąd Ty sei wole urwales.I kolejna sprawa jeśli ktoś będzie bardziej zainteresowany gdzie pełnił funkcje to napisze pw po co ma robić spam i pytać bezsensowne jak jest od tego prywatna wiadomość.

Moim zdaniem bardzo ładnie napisana wypowiedz od strony estetyki jak i samej wypowiedzi widać ze potrafisz naprawde ładnie tworzyć wypowiedzi jak i masz w tym doświadczenie które jest potrzebne moderatorowi dlatego polecam.

Opublikowano

Widzę ze ponownie masz problem zeby przetworzyc przez kogoś napisany materiał wydaje mi sie ze pierw naucz sie dobrze wglebic i zrozumieć a pózniej dawaj swoje komentarze które sa z co nowszego coraz głupawe jeśli nie umiesz wywnioskować z tekstu ze kolega potrafi zając sie forum od strony technicznej jak i jeśli wystąpi problem to go naprawić jak i potrafi podejść do prowadzenia forum realistyczne i prowadzić prawdziwa społeczność to widzę ze naprawde nie nadajesz sie na takie forum i takie komentowanie.Ponownie Ci mowie zastanów sie trzy razy zanim coś napiszesz bo naprawde robisz z siebie pośmiewisko pisząc takie bzdury. Dodatkowo te ironiczne zakończenie to już wgl jest dla mnie śmiech na sali skąd Ty sei wole urwales.I kolejna sprawa jeśli ktoś będzie bardziej zainteresowany gdzie pełnił funkcje to napisze pw po co ma robić spam i pytać bezsensowne jak jest od tego prywatna wiadomość.

Moim zdaniem bardzo ładnie napisana wypowiedz od strony estetyki jak i samej wypowiedzi widać ze potrafisz naprawde ładnie tworzyć wypowiedzi jak i masz w tym doświadczenie które jest potrzebne moderatorowi dlatego polecam.

Konkretnie podsumowałeś wypowiedzi wspomnianego użytkownika, a w dodatku pozytywnie oceniłeś moją osobę - to jest prawdziwe polecenie. Cieszę się, że bez "kupowania" poleceń można zobaczyć tak miłe oku posty w ogłoszeniu. :)

Polecam. Współpracowałem, co wyszło mi na korzyść. Osoba potrafiąca połączyć pracę moderatora z realnym życiem. Świetnie spełnia się w roli moderatora/redaktora, jeszcze raz polecam.

Sądząc po treści zawartej w ofercie, z pewnością ten człowiek jest warty uwagi. Polecam spróbować jego możliwości.

Dziękuję. Mam nadzieję, że Wasze zdanie na mój temat nie ulegnie zmianie, ba, może nawet się polepszy. :)

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu.

Gdyby ktoś chciał drogą mailową: [email protected]

Pozdrawiam, Raxonade.

Opublikowano

Ciekawe podanie jak i osoba godna uwagi. Myślę, że z czystym sumieniem mogę polecić a autorowi życzę powodzenia. :)

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

Nie mam zamiaru wchodzić w dyskusję z człowiekiem, który nie wie do czego służą znaki interpunkcyjne. Cya..

Opublikowano

Nie opisałem swego doświadczenia z jednej przyczyny - nie ma to według mnie sensu.

Osoby, które naprawdę logicznie myślą, dostrzegą potencjał osoby w tekście.

Nie potrzebuję ofert od osób, które zwracają uwagę tylko na nazwy serwerów, gdzie pełniłem funkcję.

Święte słowa. Za to, aż muszę dać Ci like'a. Jestem takiego samego zdania. Nie zawsze doświadczenie przekłada się na umiejętności :)

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

Dane kontaktowe zostały zaktualizowane.
Wszystkie poważne osoby nakłaniam do kontaktu.

Pozdrawiam, Raxonade.

Opublikowano

Witaj skontaktuje się z Tobą w ciągu 2 dni lub dzisiaj :).

Pozdrawiam.

Nie pozostało mi nic innego, jak tylko czekać na wiadomość.

Zapraszam do kontaktu.

Pozdrawiam, Raxonade.

Opublikowano

Nie mam zamiaru wchodzić w dyskusję z człowiekiem, który nie wie do czego służą znaki interpunkcyjne. Cya..

Tak poprostu nie masz nic mądrego do powiedzenia dlatego sie przyczepiles mojej interpunkcji. Nie rozmawiamy o mnie lecz o twoim wypowiadaniu sie w tym teamcie jeśli nie masz nic do powiedzenia na ten temat to już sie nie wypowiadaj wogle.

Opublikowano

Do oferty dokładam również sprawdzenie poziomu bezpieczeństwa danych forum.

Odświeżam oraz zapraszam do kontaktu.

Pozdrawiam, Raxonade.

Opublikowano

Odnosząc się do Twojego dzisiejszego tematu oraz napisanych przez Ciebie postów jestem w stanie stwierdzić, że nie jesteś profesjonalną osobą na takie stanowisko. Jesteś pyskaty oraz *jesteś oszustem. Więc nie polecam i odradzam współpracę. ­

Opublikowano

Odnosząc się do Twojego dzisiejszego tematu oraz napisanych przez Ciebie postów jestem w stanie stwierdzić, że nie jesteś profesjonalną osobą na takie stanowisko. Jesteś pyskaty oraz *jesteś oszustem. Więc nie polecam i odradzam współpracę. ­

Kolejny rycerz z zaprzęgu algidy. :)

Nie współpracowałeś nigdy ze mną, więc na nic Twoje zdanie.

Opublikowano

­Profesjonaliści się nie zgłaszają i nie trują dupy, sami ich biorą.

Nie polecam, prostak jakich mało w dodatku z zawyżonym ego

Opublikowano

Popieram slowa dixonka z racji, ze na forum Sembii byla z nim nieprzyjemna sytuacja. Napisal podanie po czym je anulowal, bo sie dosapal, ze jakis admin zrobil blad. Typowy dzieciaczek co probuje zwrocic na siebie uwage i dowartosciowac sie superlatywami typu "Profesjonalista".

Opublikowano

­Nie wiem jak zachowuje się jako moderator, ale wiem jaki upierdliwy, zarozumiały i bezczelny jest bez tej rangi.

A to już świadczy o tym jakim może być moderatorem.

Poza tym chciał się popisać przepisując dodatek Custom Sidebar i dodając parę enterów, ale na szczęście administracja MPC jest czujna i wywaliła to gówno do kosza.

Jednym słowem po tym jak się zachowuje i jak próbuje zabłysnąć można po prostu chłopaka nie polecić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...