Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Fiora vs Draven do carrowania

wrobelekkox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na smurfie uzbierałem 6300 ip i pytanie którą postacią łatwiej wycarowac? Możecie podawać własne propozycje (zeda już mam) za 6300 tylko. Proszę o + i -. Smurf ma 17 lvl.

Opublikowano

Obydwie postacie są ok, ale Fiorą jak przegrasz linie to ciężko wrócić, podobnie z Dravenem. Od siebie polecam Dianę.

+ Poke z Q

+ Podwójny Shield z W

+ Reset R

+ Slow + Knock Up na E

+ Możliwość kombinowania z buildem

+ OP DMG (ADC schodzi na q+r+w+r)

+ Na 18 lvl przy full buildzie pod AP, 1k dmg z aa na pasywce

+ Brak dobrej kontry (jedynie swain stanowi zagrożenie)

- Trzeba przetrwać do 6 lvl'a

- Łatwo zgankować

Od siebie mogę dodać że tą postacią wbiłem platyne :).

Opublikowano

Ja też polecam Dianę po 6 kosa świetny roam wiec pomagasz innym linią, Kalista op malo kto potrafi na nią grac na małym lvlu.

Kalista

-Mobilnośc

-ciężko ją trafić ze skill shotow

-dobra farma

-możesz uratować noob supporta

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Ogarnięty supp i pierwsze 2 kile dla Dravena i wymiata. Natomiast Fiora wymaga opanowania. Wg mnie Fiora z uwagi na ulta.

"Niewidzialne ostrze niesie śmierć"

„Pogódź się z cieniem... lub zgiń w ciemnościach.”

Opublikowano

Tutaj zależy od gry i przeciwników. Na Fiore stosunkowo łatwo picknąć kontrę, natomiast na Dravena już nie. Jeśli ogarniasz ADC bierz Dravena.

Opublikowano

Nie rozumiem po co pytać o postać na smurfa, skoro sam już masz 30 lvl i jakieś picki ogarnięte . Bierz to czym umiesz grać, ale ja na twoim miejscu kupilbym runy na 20 lvl

Opublikowano

Powiem tak jeśli chodzi o niskie lvl a umiesz grać postaciami to Większością postaci możesz bez problemu carrować ja ci moge polecić na Topa Vladimira Teemo i Riven.

Natomista na Mida taki Fizz działa cuda tak samo Zedzik to są 2 mocne picki na niskie lvl. A na Adc nie polecam grać bez ogarnieteg suppa trudno ci bedzie dac rade. Jeśli będziesz grać z kolegą który idzie na supporta to Dravenem bez problemu dasz rade.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...