Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam telefon w różnych przedziałach cenowych

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Mam zamiar zmienić telefon w najbliższej przyszłości, przedziału cenowego jeszcze nie mam, więc prosiłbym was o podanie mi propozycji telefonów w takich przedziałach cenowych.

1. do 700 zł

2. do 1000 zł

3. ~1500 zł 

Opublikowano

Nie ma sensu wybiegać w przyszłość bo wychodzą nowe smartfony i ceny się zmieniają. 

~ 700  Moto G 2nd, Nexus 4, Moto G

~ 1000 Xperia Z/ Z Ultra/ Nexus 4

~ Nexus 5/ G2/ Note 3/ Z2

lownfast

Bywalec
Opublikowano

Wszelkiego rodzaju xperie odpadają, strasznie nie podobają mi się te telefony.

Myślę nad samsungiem i LG (w przedziałach cenowych podanych powyżej), dlatego prosiłbym aby ktoś napisał 3 telefony (po 1 do jednej ceny) i napisał dlaczego akurat taki. 

Opublikowano

1. Tak, jak wyżej.

2. Nexus 5, Meizu Mx3, LG G2

3. Note 3, Meizu Mx 4, Xiaomi Mi4, LG G3, iPhone 5, Lumia 1520

4. Możesz też dopłacić do bezkonkurencyjnego Mx 4 Pro, albo poczekać na Xiaomi Mi Note/Note Pro

Bywalec
Opublikowano

Zastanawia mnie SG S5 vs LG G3, ktoś miał do czynienia z tymi telefonami?

Opublikowano

Nie patrz na śmieszne ceneo tylko na oficjalną stronę producenta: https://oneplus.net/pl/one. Można kupować tylko we wtorki, lub polować na zaproszenie.

Osobiście uważam, że szkoda zachodu i pieniędzy na ten telefon. Na tyle, ile go trzymałem (nie za dlugo) mogę napisać, że nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Ot taki smartfon z Cyanem (jedna z niewielu rzeczy, którą góruje nad konkurencją). Fakt, chodzi płynnie, no ale po prostu nie ma tego czegoś.
Opublikowano

Mam zamiar zmienić telefon w najbliższej przyszłości, przedziału cenowego jeszcze nie mam, więc prosiłbym was o podanie mi propozycji telefonów w takich przedziałach cenowych.

1. do 700 zł

2. do 1000 zł

3. ~1500 zł 

1. Moto G, Moto X, Moto G 2014, Nexus 4, Xiaomi Redmi 1s

2. Z ultra, Z1, Z, Xiaomi Mi3, LG G2

3. Z2, Z3, Nexus 6, Nexus 5.

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...