Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MyCommand

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy w mycommand da sie zrobic taka komende » /ox pytanie PYTANIE TAK/NIE. Czyli chodzi mi oto ze jak wpisze to np. /ox pytanie Czy minecraft to gra? TAK. I wtedy wyskoczy broadcast z tym pytaniem i zacznie sie odzliczanie zeby sie zdecydowac czy tak czy nie. Komende na odliczanie mam juz stworzona ale chodzi mi ote zeby wpisac 1 komende i wszystko sie robi samo. Wiem ze moge to zrobic w skript ale pytam sie o mycommand!

Opublikowano

Naucz się Javy i bukkitapi a taki plugin nie będzie stanowił problemu

Co do mycommand to nwm czy się wogule da takie cos zrobić

Opublikowano

Na początek uruchom plugin i przeglądnij jego konfigurację. Plik startowy posiada po 1 przykładowej komendzie do wywołania, ewentualnie wejdź na oficjalną stronę MyCommand w bukkicie tam masz wszystko krok po kroku rozpisane. MyCommand daje możliwość uruchamiania komend przy pomocy innych komend jednak łatwiej było by się postarać o skrypt na OX lub plugin dedykowany do OX niż grzebać w pluginie, który służy raczej do tworzenia dodatkowych komend.

Opublikowano

W jednym pluginie? Nie za dużo byś chciał?

Zaproponuję ci na początek szukajke na forum bukkita gdzie klepiesz np minigames, wówczas wyświetlą ci się pluginy z tym skojarzone czy jak tam byś chciał to OX.

w jednym pliku nie znajdziesz nic jako "combo" każde minigames itp musisz wczytywać osobno i oczywiście konfigurować, tworzyć pod nie mapy lobby itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...