Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer mod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SZukam kemer moda , który ma już serwer Imetin . Z 2011 roku jest na liście , lecz nie działa więc postawiłem dodać go sam ip wyciągnałem za pomocą proxfir potem dodałem do server info generator i nic więc postawiłem wyciągnąć pongi i dalej dupa . Jak próbuje się połączyć z serwerem pisze Ze niby łączy ale do postani nie dochodzi ;D / Proszę o metka z kamerem , na którym będzie działał iMetin . Jak ktoś ma jakieś hacki , które używa na Imetinie proszę o  pomoc .

Opublikowano

SZukam kemer moda , który ma już serwer Imetin . Z 2011 roku jest na liście , lecz nie działa więc postawiłem dodać go sam ip wyciągnałem za pomocą proxfir potem dodałem do server info generator i nic więc postawiłem wyciągnąć pongi i dalej dupa . Jak próbuje się połączyć z serwerem pisze Ze niby łączy ale do postani nie dochodzi ;D / Proszę o metka z kamerem , na którym będzie działał iMetin . Jak ktoś ma jakieś hacki , które używa na Imetinie proszę o  pomoc .

jeżeli nie chodzi,to może zabezpieczyli serwer.Albo nie spatchowales metka

/niereg. sygna

Opublikowano

zrobiłem tak i nic to nie dało ! Ma ktoś może metka z kamer modem , który działa na Imetin ?/ proszę o paczke lub pomoc .

imetin z kamermodem jest jedna,i jak nie chodzibto nie bd chodziło.A mam takie pytanie inne serwery ci chodzą? Chodzi o inne prywatne serwery

/niereg. sygna

Opublikowano

inne tak tylko nie iMetin kiedyś 2 lata temu jeszcze działało :D dziś juz na Imetinie nie dziala najwidoczniej wgrał dobre zabezpieczenia .

tak wzieli sie za zabezpieczenia,tak jak na globalu

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...