Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]BF nagroda z gier

kavoweciastko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałabym zaproponować zrobienie nagrody z gry Battlefield 3 lub 4. Nie raz widzę ludzi chwalących się, czy to w sygnaturach czy w profilach, swoimi lvl i osiągnięciami z tych gier. Sama również z chęcią pokazałabym innym jaki mam lvl w grze BF4 pisząc posty w tym dziale. Taka plakietka mogłaby np. pokazywać tylko lvl gracza.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ja byłbym za zrobieniem takich ogólnych plakietek jak: "Początkujący" albo coś w tym deseń. Bo nie widzę sensu dodawania 160 plakietek.
Tak to tak.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Chociaż pomysł z lvl'ami bardziej mi się podoba i byłby lepszy, to może jeśli nie on to od biedy zrobić po prostu plakietki z grą BF3 i BF4 gdzie by pokazywało np. gracz z Premium lub bez premium. Sama nie wiem, co kto woli.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

"oja o bosh zdobyuem plagietge xDDD <333" tak będą wyglądać statusy jak będzie takie coś.Będą się przechwalały jak chamy i wyzywały tych co nie mają od "lamusów/słabiakow" jestem na nie.

Opublikowano

"oja o bosh zdobyuem plagietge xDDD <333" tak będą wyglądać statusy jak będzie takie coś.Będą się przechwalały jak chamy i wyzywały tych co nie mają od "lamusów/słabiakow" jestem na nie.

To w takim wypadku usuńcie też te z lola itp :P ;)

­VeIMQWU.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Tak.

Wstępnie na tak.

To za 2 miesiące będzie pewnie na nie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...