Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Pierwszy Set Broni

αѕєк

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na pierwszy set w systemie ulepszania, to raczej nie jest źle. Tekstury kojarzą mi się z Balaurami w Aionie, dokładniej z Dredgionami.

Na pewno nie dałabym tego jako broni end-game'owej. Rozumiem, że laska dla szamana to ta druga broń od końca? Cóż, tutaj nie prezentuje się zbyt korzystnie - czekam na zapowiedziane SS z gry.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Zdecydowanie nie podoba mi się kolorystyka. Sam model bronii nie jest zły, ale łączenie koloru pomarańczowego z niebieskim i jego odcieniami to zupełnie nie moja bajka. :)

Opublikowano

Bardzo fajne modele, lecz strasznie pstrokate. Za bardzo się wyróżniają, lecz bardzo mi się podobają.

Oby tak dalej, plusik leci  <3

Opublikowano

­Kolorystyką mi przypomina inny set, ale mniejsza. Mam jedno pytanie, czy Wy do cholery wiecie jak wygląda wachlarz albo dzwon? bo to co jest na ss i w innych setach na 100% dzwonem ani wachlarzem nie jest

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego teraz nastała taka moda aby cały set wyglądał dokładnie tak samo.

Jest to po prostu brzydkie.

Opublikowano

Chłopaki i dziewczyny po co ta agresja 

Set robiłem pare minut bez przywiązywania uwagi czy jest idealnie wszystko dopasowane. 

Wszystko zajęło mi około 20 minut oglądając Naruto 

1912513.jpeg

Opublikowano

Niby fajnie ale jednak kolorystyka... i gdzie jest dzwon / wachlarz bo nie mogę znaleźć wszystko podobne do siebie tylko że kształt gdyby nie on to na pewno bym nic nie odróżnił ;p 

wg. mnie 7/10 rób tak dalej i nie oglądaj naruto to na pewno zajeb*ście wyjdzie ;D

int o = 1, y = 1;

while(o == y && y < o && o < y){

printf("Co ja tworze....");

}

Opublikowano

Niby fajnie ale jednak kolorystyka... i gdzie jest dzwon / wachlarz bo nie mogę znaleźć wszystko podobne do siebie tylko że kształt gdyby nie on to na pewno bym nic nie odróżnił ;p 

wg. mnie 7/10 rób tak dalej i nie oglądaj naruto to na pewno zajeb*ście wyjdzie ;D

Nie skoncze naruto które oglądam od początku dla setu broni xD

Cały set jest robiony z sztyleta. 

1912513.jpeg

Opublikowano

Chłopaki i dziewczyny po co ta agresja 

Set robiłem pare minut bez przywiązywania uwagi czy jest idealnie wszystko dopasowane. 

Wszystko zajęło mi około 20 minut oglądając Naruto 

To po co to to ścierwo tutaj pokazujesz?

Opublikowano

To po co to to ścierwo tutaj pokazujesz?

Po to aby znać opinie i aby takie zjeby jak ty się pytały. 

Lepiej pokazać coś od siebie niż cudze prace #Asfen

1912513.jpeg

Opublikowano

Po to aby znać opinie i aby takie zjeby jak ty się pytały. 

Lepiej pokazać coś od siebie niż cudze prace #Asfen

Wyzywasz mnie od zjeba bo mi się to nie podoba? Skoro nawet się nie starałeś to po co się tym chwalisz? Pokazujesz wyższość że tworzysz coś czego jakiś laik nie potrafi?

Opublikowano

Rozumiem ze napisałeś ze pokazesz ss z gry tylko po to, żeby uniknąć pytań czy to zrobisz, chociaż i tak nie ruszysz dupy bo jesteś gruby? ^^

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...