Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArminTa Cap100 only chn

rawek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam zbytnio czasu na opisywanie za co z góry przepraszam, server ma wiele super opcji.

Grałem na becie, spodobał mi się. Dzisiaj skończyła się już beta, server chodzi, nic się nie dzieje,nawet fajnie się gra, jest jedna prawie polska gildia  sprawdzajcie ! Podaję link do oryginalnego tematu z epvp. 

http://www.elitepvpers.com/forum/private-sro-advertising/3622660-arminta-cap-100-china-only-pve-pvp-advanced-features.html

Lv:Cap 100 cCz1c.png Degree 10th cCz1c.png Gear Cap 10th degree cCz1c.png Skill Cap 100 cCz1c.png Race China Only cCz1c.png EXP x20 cCz1c.png SP x15 cCz1c.png Drop x15 cCz1c.png Gold x5 cCz1c.png Job x5 cCz1c.png Alchemy Custom rate cCz1c.png Silk/Hour 1/h (Lv:98 needed) cCz1c.png Job Penalty 7 days cCz1c.png Guild Penalty 3 days cCz1c.png Grab pets inventory 4 pages cCz1c.png Academy Disabled cCz1c.png Bot Allowed cCz1c.png Exchange Gold Limit Allowed cCz1c.png Stall Gold Limit x5 cCz1c.png Server files Vsro cCz1c.png Server slots 500 cCz1c.png Ip limit 2

Start items:
added helpful items to help you ingame.
-1000x
-1000x
-3x Reverse return scroll
-50x 
-1x grap pet
-20x
-1,000,000 gold
-100000 skill point

*Exp niby x20 aczkolwiek na 1 lvl za mangyanga dostaje się 4 lvl.

Link do official website: http://arminta-sro.com/

Opublikowano

Gram tam z Milfem. Pretorianss here guild.
Serwer sam w sobie jest okej, można zawiesić oko tylko minus taki że mało graczy.. - Prezentacja jest długa i polecam każdemu z osobna wejść i przeczytać, warto. ;)

@Edit - Nasza gildia jest full i na oko gra 18/25 cały czas. / Ludzi cały czas przybywa!
Jest druga gildia, inter.

23077311629841430216.png

86428727626696557403.png

Zapraszamy!  :)

Opublikowano

Dokładnie, też jestem w gildi Pretorianss. Graczy nie jest wcale aż tak mało co chwile przybywa ich coraz więcej, nie jest źle :) 

Opublikowano

Wbijam :P

Server off ?

prawdopodobnie. Wróciłem dopiero, więc wydaje się że tak bo dc + client nie chce się włączyć. 

Opublikowano

Server z tego co mozna wyczytac na innych forach to niezbyt dobra zaczepka na dłuzsza gre , server padł i był ponad 15h offline odopiero właczyli gm tez z wczorajszego pisania przez nich w grze niezbyt ogarnieci. Zobaczymy nie skreslam servera ale jest słaby jak narazie

Edge-1.png
Opublikowano

Crash serwera byl przez jednego z unikatów STR po tym jak gm zrobil update i poszedl spać, wiec wlaczyli serwer dopiero jak gm sie obudzil :D

Teraz tez jest off bo dodawają jeszcze cos;p

Opublikowano

Nie zaczynajcie nawet tam grać po 1. mało ludzi . 2 . Greedy koleś "Scammer " Administracja do dupy , 3. kazdy sie skarży na bugi w grze ,4 . server źle dopracowany . Ogolnie gralem tam 3 dni i stwierdzam ze najgorszy jaki może byc z serverów cap 100 ..

Opublikowano

Działa ten server?

Prawdopodobnie działa. Zakończyliśmy tutaj grę (tym bardziej ja). Na fanpage dodali, czy też dodają, że za zabicie unikatów dostaje się silki od 3-12. Zależy jaki unikat, jaki lvl. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...