Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Bóg dla nowicjusza

Hayasho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Szukam jakiegoś Boga, który nie jest specjalnie skomplikowany, lecz stanowi choć drobne wyzwanie (nie lubię grać typowymi burstami bez żadnej mechaniki).

Przy okazji prosiłbym o build (i jak kolejno wszystko robić razem z active'ami itd.), jak zaczynać, na jaką linie chodzić. Taki mini poradnik. Byłbym naprawdę wdzięczny.

Z reguły preferowałem tanków, lecz inna rola też mi może odpowiadać, warto spróbować. Chce również, by tą postacią można było dobrze "carrować" w szczególności teamfighty.

Opublikowano

Polecam "Apollo" i "Neith" te dwie postacie to akurat takie ADC ale jeśli tam preferujesz tanków spróbuj może na początek Yimirem zagrać :)

Opublikowano

ja jak jeszcze w smite grałem dostałem artemis na start i paru innych bogów .Artemis uwielbiałem  grać też ci polecam

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

hmhmhm.... tankami.... najlepszy MOIM zdaniem byłby Ymir jeśli o tanki chodzi. Na solo też sobie całkiem dobrze radzi... Build na smitebuild.pl Bo znowu będzie gadanie, że kopiuje.

LukaSuper.png

Opublikowano

Polecam

Serqet, obecnie bardzo mocny pick na jungle. 

i2359.jpgi2692.jpgi2887.jpgi2851.jpgi2877.jpgi2852.jpgi2885.jpg

Maxowanie skilli:

Serqet_Deathbane.jpg > Serqet_Last_Breath.jpg > Serqet_Cobras_Kiss.jpg > Serqet_Ambush.jpg

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...