Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na leczenie

hajor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z elfem ponieważ mam postać co ma 2 skile leczące i chciałbym je combować 1 używa mi od 90 hp a drugiego od 70 .. lecz ten skill to >>Chiyute no jutsu "NICK"<< i cały czas mi pisze players is not online... coś w tą deseń i mi się robi exhaust ;/// cały skrypt wygląda tak przezemnie zrobiony lecz niewiem co w nim niegra ;/ 

auto 100 | if [$hppc <= 90] say "Chiyute no jutsu "NICK" | if [$hppc <= 70] say "czar"

największy problem jest z tym healem który działa jak SIO u kogoś ;/ da sie to jakoś naprawic zeby nie szukało gracza a go leczyło ;/? oczywiście on leczy ale cały czas robi się chmurka na postaci i nie moge rzucać innych speli ;/

a 2 skrypt to taki

auto 100 [$hppc <= 90] say !pet | wait 50 | say "!heal friend "NICK" | wait 50 | say !pet

Niewiem co robie źle ale żaden z tych skryptów mi nie działa choc na 1 rzut oka wyglądaja dobrze przynajmniej wgl. mnie jeśli ktoś by mógł pomóc byłbym bardzo wdzięczny

Opublikowano

auto 100 | if [$hppc <= 90] {say 'Chiyute no jutsu "NICK' | if [$hppc <= 70] say "czar"}

auto 100 [$hppc <= 90] {say !pet | wait 50 | say '!heal friend "NICK' | wait 50 | say !pet}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...