Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja IPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dość długiego czasu pracuję na własnym forum dla celów doświadczalnych czy edukacyjnych na silniku IPB na nulledzie. Tworzę własne rzeczy, próbuje, sprawdzam, testuje. Uważam, że posiadłem już odpowiednią wiedzę by bez problemu wyruszyć w wielki świat for internetowych. Zamierzam kupić licencję IPB i tu pytanie. Czy jest możliwość zakupienia ważnej licencji od jakiegoś użytkownika, czy jest to legalne? I czy można kupić licencję permanentną - jeśli tak to na jakich zasadach?

Z góry dziękuje za odpowiedzi. :)

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

Bez supportu nie masz dostępu do pomocy oraz aktualizacji od ipsu, więc z tego wynika, iż licencja jest permanentna, lecz support przedłużać trzeba, jeśli chcesz się rozwijać.

You don't know my name, if you're not worthy. My real name is in me.

If you want to know them, you first need to know the whole of me.

Instead of asking, see it yourself.

Opublikowano

Jeżeli chodzi co o licencje permanentną, że zapłacisz tylko raz - niema takiego czegoś! NULLED!

Najlepiej kupić licencje wprost od IPS, gdyż masz 101% pewności, że wszystko będziesz miał legalne, zaś jakbyś chciał kupić sam klucz od kogoś innego - nie gódź się na ten układ bez dostępu do panelu klienta ips. 

Opublikowano

Bez supportu nie masz dostępu do pomocy oraz aktualizacji od ipsu, więc z tego wynika, iż licencja jest permanentna, lecz support przedłużać trzeba, jeśli chcesz się rozwijać.

A takie przedłużenie licencji to droga sprawa?

Wiem, że licencja ogólnie to koszt około 500/600zł a przedłużenie?

Tak - google powie wszystko. Jednak pytam tutaj bo wiem, że są osoby, które się tym zajmują i wole coś się dowiedzieć z doświadczenia :)

z3qek1ki4c8v.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

­Bezpieczniej jest oczywiście kupować z IPSu, masz pewność że Cię ktoś nie wyuja :D

Opublikowano

Jesli ktos cie przekreci powyzej 250 to odpowiada karnie... Proste. Zawsze sie nalezy zabezpieczyc umowa przy kupnie na allegro. Slyszalem ze licencje mozna sprzedac ale mozna ja tez odzyskac po sprzedaniu. Oczywiscie ze mozesz korzystac z nulleda ale musisz sie liczyc z tym ze kiedys twoje forum padnie, dlatego tu najlepiej postawic sie w jakims dzikim kraju np Rosja. Nie polecam bo wielu userow patrzy czy jestes na nuledzie czy normalnie. Nulledy maja to do siebie ze ktos kto je robi najprawdopodobniej ma dostep do twoich baz rowniez. A nie chcial bys sie kiedys obudzic i miec opierdol.... ne konta?

Wsumie to rowniez chcial bym sie dowiedziec wiecej jak dokladnie przeprowadzic transfer aby wszystko poszlo sprawnie?

Co musze uzyskac dokladnie po zakupie? Sam dostep do ips wystarczy? A co z podpieciem domeny , trzeba placic za to?

Wiem iz najlepiej kupic nowa licencje ale jakos mnie nie swedzi 700 stowek za kawalek kodu...

Na co zwracac najbardziej uwage przy zakupie? Ogolnie to jestem zainteresowany zakupem licencji pod IPB. Prosze o kontakt jakas uczciwa osobe lub kogos kto pomoze przy zakupie. Od razu mowie ze nie przesylam zaliczek. Interesuje mnie tylko i wylacznie licencja wraz z panelem IPs z mozliwoscia zmiany danych wystawiona na allegro z pelnym opisem sprzedazy.

Bardzo prosze o kontakt. Pozdrawiam.

Oerte Nie wiem jakim ty kursem koles liczysz ze ci 500 zl wyszlo, ale ja przewalutowalem i jest prawie 700 stow.....
Opublikowano

Dostęp do baz ma osoba z zewnątrz na null? Skąd ta chora teoria. Odpowiada się za kradzież powyżej 1k, a nie 250 zł, zaktualizuj dane, a nie pierdol farmazonów

2009 - słyszysz mnie?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

­Nie baw się w żadne pierdolenie i nie kupuj licencji od nikogo, chyba że masz bardzo duże zaufanie do osoby sprzedającej takową licencję. Najlepiej kup wszystko z IPS i będzie dobrze. 

UGBPHQ1B.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...