Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telewizor 32 cali 100 hz a w systemie mam 60 i nie mogę zmienić

all_kosz_all

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie po kliknięciu prawym na pulpicie rozdzielczość ekranu zawansowane monitor pokazuje mi 60 hz gdy rozsuwam nie pokazuje innych wartości dlaczego ? System windows 8.1

Opublikowano

Mam go na mini hdmi czy to jakaś różnica ? jeśli będę miał na hdmi będzie 100 hz ? bo tak się składa że będę kupował nową kartę graficzną i tam będzie standard hdmi

Opublikowano

jeżu dzieci, matematyka się kłania.

nie istnieją monitory czy TV o odświeżaniu natywnym wyższym niż  100 Hz, to na razie nie osiągalne w tak szajsowatym sprzęcie co posiadacie by  osiągnąć takie odswierzanie matrycy, wszystko opiera się na oszukiwaniu oka i zwielokrotnieniu klatek

całe to 100Hz i więcej to tylko i wyłącznie pic na wodę dla naiwnych

prawdziwe monitory o tak dużym odświeżaniu kosztują w granicach kilkunastu czy nawet kilkudziesięciu tysięcy zł

Opublikowano

Nie wiem ale mój telewizor kosztował 1200 zł wiec to chyba nie jest jakiś szit.Dzieckiem nie jestem aczkolwiek 60 Hz wystarcza do gier ?

60 Hz to standard, powyżej to Hi-End więc dla zwykłego gracza wystarczy 60 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...