Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwana administracja!

Darek12433645

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam administracji na serwer lobby (różne typy serwerów połączone BungeeCordem).

Oczekuję:

-ogarnięcia,

-ts3 (niewymagane),

-poprawna polszczyzna,

-14+ lat.

Oferuję:

-profesjonalny serwer,

-nieupadnięcia po tygodniu (serwera)

-stałą rangę.

Kontakt:

https://docs.google.com/forms/d/1u7fYY1DCElZ4rR0WvqlWJJKCbuOWWJc1_EHkx_8At-w/viewform

Pozdrawiam!

Poszukuję pilnie budowniczych, więcej info w kontakcie, wymagania są takię, żeby ładnie budował i w miarę ogarnięcie.

SZUKAM KOGOŚ KTO ZAKODUJE MI STRONĘ (LAY JUŻ POSIADAM!)

Masz swój serwer, skontaktuj się z nami i dołącz do naszej sieci!

Opublikowano

Witam, Ja mógłbym się zgłosić. wiek: 14, ale sam posiadam swój serwer, który zrobiłem prawie sam od A do Z.  Jestem bardziej zainteresowany podłączeniem mojego serwera (survival) do Pana lobby. wersja 1.7.9.

2.png

Opublikowano

Potrzebujesz jeszcze administracji?

Jeśli tak, to zgłaszam się.

Mam na imię Patryk, lat 16. Prowadziłem wiele swoich serwerów, jednak nie było funduszy i czasu aby go opłacić.

1362320439a7.png

Opublikowano

1387115508-U950853.png
Nick: Niquein
Doświadczenie:Wielokrotny Administrator/Moderator,umiem robić fora pod serwery mc
Staż w MC: Od wersji 1.2.5
Kontakt:Skype: xwirt12320 (PW TUTAJ)
Dodatkowe informacje:Jestem osoba uczciwa do MC wróciłem po miesiącu przerwy. Posiadam duże doświadczenie bylem technikiem. Mam dobra ortografie i dużo pomysłow. Nie używam wulgaryzmów.Szybko się uczę

Status: Aktualne

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, jestem właścicielem dość znanego serwera pvp skillce*****.hos*mc.pl i chciałbym się zapytać czy byłaby możliwość podpięcia mojego serwera pod wasze lobby ? Posiadam stałych gracz (stałych około 30 przy eventach 50+). Prosze o szybką odpowiedz.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza po miesiącu nieaktywności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...