Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetna prezentacja.

Super, że w końcu nastała reaktywacja dawniej bardzo szanowanego serwera.

Możecie być pewni, że na starcie będę i zagram!

Opublikowano

I ta gra znaków i tagów tematu. Mistrz marketingu i community :D

Pytam wprost  - jakie pliki? :D

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

I ta gra znaków i tagów tematu. Mistrz marketingu i community :D

Pytam wprost  - jakie pliki? :D

Z pewnością nie te, które krążą po internecie. Są to pliki zakupione od pewnego źródła za niemałą cenę.

Już jutro prawdopodobnie start, zapraszamy... :)

Opublikowano

Nie wiem na który sewer wejść i zobaczyć czy opłaca sie zawołać kolegów i pograć. Ahhh bo w te piatki i soboty co tydzień startuje okolo 20 TAKICH SAMYCH EASYHC (NAWET TAKIE SAME MAPY) ;[

Opublikowano

@OtekPlay

Oj nie padnie. Możesz tu wrócić za miesiąc. Jak padnie to ci piwo postawie :*

Zresztą nie ogarniam, po co się martwić o pliki? Chyba ważniejsza jest rozgrywka, niż "pliki tego gościa, pliki tamtego, brak autorskich, eee żal" :)

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

@AdamGrzegorz

Ja nie musze , i nie chce isc z Toba na piwo..

Mowie tylko ze ari*** oraz e***hard pada :D , chociaz teraz kazalem im cos zmienic i nie pada czas pokaze

Opublikowano

Dlaczego nie chcesz iść ze mną na piwo? Skoro taki proelohakjer czy tam proeloprogramista to chciałbym pogadać jak mężczyzna z mężczyzną nie?:P Bez obrazy oczywiście.

No zobaczymy, wkładam w ten serwer całe swoje doświadczenie i... budżet, więc na pewno nie zostawie go podupadającego ;)

Opublikowano

Mapa z neta, noo nieee. Nie wbijam nawet nie chce widziec, tych autorskich "funnyguildsów" jednym słoowem: ŻAL

Opublikowano

Kolejny hejter, noo nieee. Nie obrażam go nawet nie chce widzieć takich "hejterów". Jednym słowem: ŻAL

A tak btw. Nie mamy FunnyGuildsów, nawet nie wbiłeś, i nie wiesz. Więc po c**j komentujesz? :P

A nawet jeżeli byśmy mieli, to? Nie napisaliśmy że są autorskie pluginy, to jest różnica :D

PS: Nie kazdy umie budować, robiłem ten serwer sam, a jestem dobry tylko pod względem techniki, żaden ze mnie budowniczy.

Mogę Ci zapewnić że na drugą edycje zatrudnię budowniczych ;P

Opublikowano

Z pewnością nie te, które krążą po internecie. Są to pliki zakupione od pewnego źródła za niemałą cenę.

Już jutro prawdopodobnie start, zapraszamy... :)

Echhh, nie polecam - pliki wyraźnie podjebane. Nie liczy się kupno, jeżeli nie były kupowane ode mnie. To logiczne. :)

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

@AdamGrzegorz Jak nie umiesz spełnić zachcianek gracza, to powodzenia. Co mnie interesuje, ze nie umiesz budowac? jest setki innych osób które to porafią, wystarczy poszukac i napisac.

Opublikowano

@Micek16

Nie w ogóle nie umiem, nie k***a w ogóle.

Czy właśnie przed chwilą nie napisałem że poszukam takową osobę? Naucz się czytać :*

PS: A ty Karolek weź już przestań pisać te idiotyzmy :c

Masz ból dupy bo więcej nie zarobisz na tych plikach, proste.

Opublikowano

@Micek16

Nie w ogóle nie umiem, nie k***a w ogóle.

Czy właśnie przed chwilą nie napisałem że poszukam takową osobę? Naucz się czytać :*

PS: A ty Karolek weź już przestań pisać te idiotyzmy :c

Masz ból dupy bo więcej nie zarobisz na tych plikach, proste.

Tyle zdecydowanie mi wystarczy, a Ty robisz z siebie debila używając ich :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...