Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

budowanie domu

pęki890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema niedawno kupiłem te gre i nie wiem jak zbudować chatkę :D

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Pierwsze co potrzebuje to drzewo no bo bez drzewa nic nie zrobisz, masz kamień więc łup trochę kamienia i drewna po czym zrób siekierkę będzie ci się rąbało drewno, gdy już będziesz miał dostatecznie dużo drewna po lewej chyba masz plany co możesz zbudować jest tam po angielsku "chatka" wybierz ją i ustaw gdzie chcesz i gotowe, dorób tylko drzwi też drewniane żeby nikt ci się nie wbił do chatki i zabrał rzeczy.

Opublikowano

czyli rąbie drzewo tak długo jak nie wyświetli mi się plan tak?

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Kamieniem na początku łup w drzewa najlepiej te duże. Jak zdobędziesz dość sporo (+2500x) możesz zacząć kminić z domkiem. Ale ogarnij sobie najpierw ognisko.

• 5 tygodni później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Też miałęm ten sam problem jak grałem w tą gierkę co ty ale nie na pc tylko online bo ona też występuje online xxx ja właśnie tutaj gram. Na początku musisz uzbierać odpowiednią ilość materiałów czyli surowców z których dopiero potem wybudujesz dom. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...