Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rapsy

Freaky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, chciałbym urozmaicić moją playliste jakimiś rapsami bo już disco polo mi się nudzi ;p Polecicie jakieś fajne utwory, albo wykonawców? Kolega ostatnio powiedział mi że wyglądam jak Zeus, to sobie odpalam jutuby i rzeczywiście :D Fajne nawija nie powiem, szukam czegoś w tym stylu.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Wymienię Ci kilku, do których - moim zdaniem - warto zajrzeć : Kuba Knap, Ten Typ Mes, Quebonafide, Eripe, VNM, Kuban, Planet ANM, ZBUKU, Bisz, Penx, Dwa Sławy, O.S.T.R, Rover, Sarius, Hukos, Sobota, Bonson, Raca, Oxon, Bonson, Deys, Małpa, Młody M, Kali, Buka, TomB, Edzio, Rasmentalism, ogólnie chłopaki z Patokalipsy i Hipocentrum (kilku wymienionych już zostało wyżej) etc. 

~ ~

Opublikowano

Sporo tego, chyba z tydzień zajmie mi zapoznanie się z waszymi propozycjami ;) Temat niech zostanie otwarty, jak przesłucham to się wypowiem ;p

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

JWP, 3Wymiar, OSTR, a ze starszych Trzyha(Warszafski deszcz), Kaliber 44, Paktofonika, Wzgórze Ya-Pa 3, Molesta Ewenement, PCP, Bez Cenzury, OMP. A z zagranicznych Nas, Big L, Biggie, Eazy-E, The Game

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Polecam Ci OSTR, Zeusa (Hipotermia, Widnokrąg, Solo za garażami), a w szczególności Gang Albanii (teraz debiutują). Mi się ich najlepiej słucha.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Przesłuchałem trochę topowych utworów na yt i oraz najnowszą płytę Zeusa i właśnie on najbardziej przypadł mi do gustu. Podoba mi się też Bezczel, Ten Typ Mes, Hukos, Cira, Quebonafide, muszę jeszcze ogarnąć płyty bo zauważyłem że na yt wyświetlenia łapią jakieś gówna, a niektóre fajne utwory nawet 0,5mln nie mają.

Jak na razie moje top 3:

-Zeus-Gwiazdy,

-Pawbeats ft. Zeus-Widnokrąg,

-Hukos, Cira, Zeus, ZBUKU-Widzę, spływam (zbuku ma fajne kilka kawałków ale dla mnie nie jest z lepszych raperów, nie wiem czemu jest tak popularny)

4008f620557c76b9gen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...