Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba z tydz gralem o promo, gdy do niego doszlem, to w pizde k***a mac zlagoowalo mnei gdy pickowalem champa i mam juz 1 lose......

// o co tu kuraw chodzi, po proostui net dziala all ok ale w champ select mam laga ze np. pickuje enemy 0 sec do konca...

Hello there.

Opublikowano

Uzależniłeś się już od tej gry, polecam przerwe.

gram w nia 1 gra dziennie / wcale ... czasem wiecej...

dlatego sie tak wkurwilem, i dlatego tyhdzien.

Hello there.

Pomocnik
Opublikowano

Bumek, chilluj stary. Musiało Ci coś przerwać neta. Jeżeli w grze nie masz lagów, to coś Ci ścięło neta, akurat nie fortunnie, jak byłeś w lobby. A serię dasz jeszcze radę wygrać, powodzenia :)

Opublikowano

Bumek, chilluj stary. Musiało Ci coś przerwać neta. Jeżeli w grze nie masz lagów, to coś Ci ścięło neta, akurat nie fortunnie, jak byłeś w lobby. A serię dasz jeszcze radę wygrać, powodzenia :)

ale tu chodzi o to, ze to nei zdarza sie 1 raz i co champ select jest stres ze to sie powtorzy, to nawet nie o jebane promo chodzi, ja wtedy moge pisac do swoich teammates, oglasdac yt etc. itp. ale po prostu buguje sie i czasem sie odbuguje - czasem brak czasu i nie... nieraz pickuje champa w last sec, mam do chyba od pol roku, co najciekawsze, odbuguje sie wtedy, gdy ma mnie wyjebac z lobby, wtedy to juz laga nie ma Kappa

// 

http://prntscr.com/6conhe

nawet gry nie moge czasem zaakceptowac, bo sie queue buguje, no k***a :v

Hello there.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...