Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić konto Gold?

KBraszka47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Zastanawiam się nad kupnem konta Gold, ale nie jestem pewien czy warto. Mówią że większy drop itp, ale czy to prawda ? Chciałbym się was zapytać czy jednak wydać te 21 zł na konto Gold.

Opublikowano

To prawda, że daje powiększony drop przedmiotów oraz doświadczenia, ale czy warto to już zależy od Ciebie. Mi osobiście nie jest one potrzebne do szczęścia, ale jak jesteś przy kasie (choć to majątek nie jest), to jak najbardziej warto. 

Opublikowano

Raczej kupię jestem fanem tej gry, choć gram od niedawna ale bardzo lubię tą grę, a niewiadomo czy później też konto Gold będzie na zawsze. +serwery Gold chyba są, a chciałbym tam pograć ;d A ty Rayso. masz konto Gold ?

Opublikowano

Warto

• Masz większy wybór wyglądu postaci
  • na każdym serverze masz ubrania na starcie
  • lepszy drop
  • więcej pkt XP
  • kiedyś na 2.2.5 było tak że dostawałeś jakieś itemy na serverze zato że masz konto GOLD

Dodatkowo 21zł to nie majątek a dajesz twórcy 'szczęście' i chęci do dalszego rozwoju gry ;)

TEMAT

Opublikowano

Jako że posiadam konto Gold mogę się wypowiedzieć.
Konto Gold właściwie nie daje nic specjalnego dostajesz:

- Więcej min,fryzur i pełny edytor koloru postaci (Tylko 3.0).
- Na starcie dostajesz ubranie dla graczy Gold. (Ono w zasadzie daje miejsca praktycznie nic ja polecam przerobić na bandaże.)
- Ciemne GUI.
- Większy drop. (Tylko na serwerach Gold.)
- Dostęp do serwerów Gold i nowego poziomu trudności Gold.

A i konto Gold Steam traktuje jako DLC więc masz je na zawsze.

Pomogłem? Daj lajka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...