Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NBA ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zakładam temat ponieważ interesuję się koszykówką i może znajdzie się ktoś kto ma podobne zainteresowania i będzie można z nim podyskutować.

Jeśli ktoś nie ma pojęcia o lidze to proszę się nie wypowiadać i spamować :)

Dzisiaj w nocy szykuje się kila fajnych meczów, osobiście najbardziej czekam na na rezultat moich ziomeczków z Portland walczą z Clippersami co nie jest łatwe, mają zwyczaj z nimi przegrywać :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No mnie zaskakuje brak formy u Los Angeles Lakers  13 wygranych i aż 43 przegrane masakra

Nie chcę tutaj obwiniać tylko jednego osobnika ale moim zdaniem burzę przegranych wywołał Kobe po powrocie, zresztą teraz leczy nową kontuję.

Jest rekordzistą jeśli chodzi o przestrzelone kosze i gdyby tylko wziął przykład z takich graczy jak durant, CP3, curry, mimo iż forma jego asyst nie była najgorsza byłby bardziej efektywnym a nie efektownym graczem.

Może to nie jest zbytnio obiektywna ocena ale jakoś za nim nie przepadać, wydaje mi się, że zawodnicy Lakers Cierpią przez niego :P

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Moim zdaniem jest dobry nie tak jak Jordan czy ktoś inny ,ale na swój sposób jest dobry mówię długo nie oglądałem ich meczów więc nie jestem w temacie teraz zabieram się za zaległości ;)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Co by nie było to LeBron nawet na wózku inwalidzkim jest najlepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...