Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Szybciej Włączyć Ca

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. nie jest to żaden hack, czy coś w tym stylu. jest to dla takich osób którym CA się długo włącza, nie chce im się czekać itp.

Powiem wam jak "przyśpieszyć" trochę odpalanie się CA. jest to proste;

Wchodzimy w folder z CA np. D:/Gry/CA potem wchodzimy w folder Game, następnie MOVIES, kopiujemy wszystkie pliki, wrzucamy w jakiś folder i kasujemy te z folderu MOVIES.

w taki sposób pozbyliśmy się filmików z gry dzięki czemu CA się trochę szybciej odpala.

:D mam nadzieję że pomogłem kilku nadgorliwym ludziom ;3

Opublikowano

Interesujące rozwiązanie xD plus ;d

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

heh :D M@niek jak możesz to popraw nazwę tematu,

A CA się włączy o tyle szybciej ile trwają filmiki. te kilka sekund może minute, ale zawsze szybciej

Opublikowano

znaczy ja tak robiłem w Battlefield 2 :D i tak sprawdziłem sobie czy też będzie działać :D

@down

dzięki :D

i nawet legalna :P

Opublikowano

Poprawiona ;)

Nawiasem mówiąc ciekawa porada :)

Ciekawa, + za pomysł :)

Ale przecież te filmiki trwają kilkanaście sekund, więc nie wiem czy jest sens to robić :P

Opublikowano

zobacze co da sie zrobić, :D dzisiaj jeszcze poszukam coś w folderze game, ale wątpię żeby loading dało się usunąć.

@down

Wiem :D

Opublikowano

Fajny pomysł ;) .

Mi akurat w miarę szybko się ładuje to tego nie robię.

Ale za staranie+.

(Robiłem to w grze Kozacy... jeszcze w pierwszych częściach żeby na kąpie w ogóle chodziło :lol: )

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

bo to tylko omija filmiki z CA które trwają kilka sekund :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...