Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysły

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do zrobienia witrynę internetową o filmie, książce pt. "Hobbit" moglibyście napisać propozycje o czym miałyby być strony, podstrony i co na nich umieścić? Jak ktoś ładnie witrynę mi opisze z pomysłem sypnę lajkami (mogę sporo sypnąć) :D

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

polecam poczytać jakieś recenzje i z tego sobie coś zrobić. tak najlepiej jesli nie czytales/oglądałeś  ksiazki/filmu.

Opublikowano

polecam poczytać jakieś recenzje i z tego sobie coś zrobić. tak najlepiej jesli nie czytales/oglądałeś  ksiazki/filmu.

Jednak liczę na użytkowników forum żeby mi zrobili krótka mapkę składającą się z 5-6 stron. Potrzebne mi tylko nazwy resztę już sam wypełnię.

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Po 1 grunt żeby lubić "Hobbit"-a ( mieć jakąś wiedzę na ten temat ) i bawienie się w coś takiego, tworzenie takich witryn.

Staraj się tam umieścić jak najwięcej informacji które według Ciebie byłyby ciekawe i potrafiły zachęcić innych do przeglądania ( jak przedmówca - recenzja, trailer, zdjęcia, opinia, komentarze + jak był robiony film ( przykład https://www.youtube.com/watch?v=HMvcO1GSm0U) , jakieś wywiady z aktorami, OST, kto kim był itp... ile książka / film zarobił do tej pory. Jako ciekawostkę możesz dodać że w podstawówce dzieci mają jako lekturę haha :D - ja bym zrobił w podobny sposób, jakby to ode mnie zależało ) co do projektowania to niestety do tej pory bawiłem się tylko darmowymi domenami. Na HTML się nie znam )

Zanim zaczniesz popatrz na inne podobne witryny - jak są zrobione, z czego się składają. 

Powodzenia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...