Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PaidVerts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, używa ktoś tego? mam pytanie w co najlepiej zainwestować pierwsze zarobione $$ ( w kampanie reklamowe?) jeżeli tak to jaki link podaje tam gdzie należy go wpisać żeby reklamować jakąś stronę, jeszcze sprawa co z podatkiem trzeba odprowadzać? jak tak to od jakiej kwoty? 

Opublikowano

Jak zaczynasz od początku (bez inwestycji) to kupuj i klikaj wszystko co się da, nawet mikro paczki. Potem wiadomo każdego dolara w kampanię, a dostaniesz więcej BAPsów a za nie droższe kliki. I robisz tak aż do końca, bo wypłacanie w trakcie zabawy nie ma sensu, tutaj trzeba inwestować i wypłacać na samym końcu.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Chcę inwestować to co zarobię cały czas ta kampania chyba kosztuje 1,05$? nie rozumiem za bardzo jaki link tam wkleic? i jeżeli ją kupie to z konta PaidVerts? bo PayPala nie założyłem jeszcze

Opublikowano

To tak, wpłacasz przez paypal i przy transakcji pobierają jakąś dodatkową opłatę jak się rok temu bawiłem to 0,3$ coś, a co do linku to daj tam do czego chcesz oprócz skracaczy i treści erotycznych bo takie linki w 90% blokują takie programy inwestycyjne, i moim zdaniem z małą kwotą nie opłaca ci się wchodzić tylko z mniej więcej 100$ minimum by czerpać jakieś zyski i od razu lepiej kupić filtr reklam bo jak się bawiłem to miałem dziennie 150 i bez bota ani rusz (nie polecam już korzystać z bota bo mnóstwo banów i kar za to było )

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Siema, używa ktoś tego? mam pytanie w co najlepiej zainwestować pierwsze zarobione $$ ( w kampanie reklamowe?) jeżeli tak to jaki link podaje tam gdzie należy go wpisać żeby reklamować jakąś stronę, jeszcze sprawa co z podatkiem trzeba odprowadzać? jak tak to od jakiej kwoty? 

Jeśli w ciągu roku zarobiłeś mniej niż 3091 złotych to nie musisz płacić podatku.

A reklamować możesz co chcesz.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...