Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki FPSów.

DarkFighter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam problem dotyczący spadków FPSów w GO. Ogólnie ściągałem pare wersji NS, oryginalna ze Steama i ciągle to samo. Podczas gry z powiedzmy 90-100fpsów nagle robi sie 15-30. Dotyczy to gry na serverach jak i gry na botach. To samo dzieje się na full detalach jak i na najniższych. Brałem również configi od różnych osób i dalej bez poprawy. 

Mój sprzęt to Lenovo G510:

Procesor: i7-4700mq 2.4GHz x4

Grafika: AMD Radeon HD 8570M 

RAM: 8GB

W załączniku przedstawiam informacje z net_graph. 

Pozdrawiam!

post-128118-0-42614700-1425474183_thumb.jpg

Opublikowano

Serwery posiadają pluginy, które mogą nie być aktualizowane przez to ten spadek FPS'ow.

Problem występuje na meczach turniejowych?

Rady:

- Sprawdź czy na innej roździelczości występują takie same spadki

Dodaj to do "Parametrów Startowych" Counter-Strike'a.

- high

(Komenda high zwiększa priorytet dla cs go, komenda świetnie funkcjonuje w przypadku starszych komputerów.)

- threads X

(Komenda threads czyli parametr w którym ustalamy ilość rdzeni naszego procesora (Zamiast X wpisz liczbę twoich rdzeni) Sprawa może wyglądać tak, że nasz procesor posiada np. 4 rdzenie a nasz CSGO wykorzystuje tylko 2 z nich - ustalając 4 nasz cs będzie w pełni wykorzystywał 4 rdzenie co wpłynie pozytywnie na nasze klatki.)

- nojoy

(Ostatnia komenda, która może nam posłużyć w zwiększeniu fps to komenda nojoy, jest to komenda która wyłącza nam wsparcie dla dżojstika w cs go, dzięki czemu możemy zaoszczędzić trochę ramu.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...