Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pandora jak zarabiac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na pandorce, i kwota typu1,5kkk jes to dla mnie kwota kosmiczna.Mam woja z 90 lvl i najwiecej ile zarobilem to 900 kk, a inni zarabiaja dziennie po 6kkk i maja z*******e eq.a mnie nie stac na dobre eq.Kiedys exp donator dzialal, a teraz juz dropbota nie mozna se zrobic.Anty exp dla mnie za drogi.I teraz pytanie, sa jakies bugi, zeby exp nie lecial i moglbym dropic sztabki,albo inny sposob?

Opublikowano

Wiem,sam tak kiedys dropilem, ustawialem guild exp donator i exp bot i auto pickup i jedziemy.Niestety, tera juz tak nie mozna.

Opublikowano

Jak ja grałem na pandorze , to ustawiało się bota ( auto-pickup ,exp donator i jazda ) Lecz teraz już się tak nie da , spróbuj może tym botem ( Wpisz "lalaker1" w google , wyskoczy jego strona na której znajdziesz mnóstwo tego typu botów NOWYCH ! )­

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKuba - sHaki Dzięki za chęć pomocy,ale co mi da bot z exp donatorem jak nie można donatować na gildie już;d ?Ale dzięki, może z multihacka i pro damage skorzystam.

@xxKUSIxx  Napiszę jutro, dzisiaj prawie w ogóle nie korzystałem z kompa.

Załóżmy, że się dogadamy, i nie będę dostawał expa.To teraz gdzie najlepiej dropi sztabki i na jakim lvl?Najwyżej moje eq da radę na bodziaku na atlantydzie v2, wyżej nie próbowałem.

Tylko czy dropi lepiej na 1 lvl na m2 czy na 80 na atlancie xD ?

Opublikowano

Skup się na kupnie anty expa . Potem zrób woja 5-14 lv max i drop sztabki w m2 . 

Moja odpowiedź Ci pomogła ? Daj +, to bardzo motywuje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...