Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Anty aura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiem, że takiego pluginu nie znajde za free, ale chce się od was dowiedzieć ile takie coś może kosztować. Oczywiście może ktoś jednak taki plugin ma to niech podeśle ;p.

Opublikowano

Zalezy jak chcesz aby to wygladalo czy boty ktore sprawdzaja wokol gracza czy atakowanie na kogos na kogo sie patrzy :D

Opublikowano

Zalezy jak chcesz aby to wygladalo czy boty ktore sprawdzaja wokol gracza czy atakowanie na kogos na kogo sie patrzy :D

A sorki zapomnialem dopisac. Wolałbym boty ale głównie żeby tylko działało.
Opublikowano

Jakie są formy płatności na spigotmc.org?

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Nie używany przeze mnie plugin, ale polecam (posiadam anty aure z automatycznymi banami)

Komenda /auracheck NICK

Download: http://www.speedyshare.com/54Bnc/AntyAura.jar

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/07c73df0102fa603cb3222d0aa8451b6e8073331e80a72606a957c8f65fd66dc/analysis/

Na Spigot 1.7.10 (przystosowanym do wejścia z clientów 1.7.2 - 1.8.3) NIE DZIAŁA

wyświetla przy sprawdzaniu gracza informację, która nic nie wnosi ani nie banuje (0 / 6 time 1.75 na sekundę)

http://www.spigotmc.org/resources/bat-antiaura-beta.4609/

Jakiś nowy plugin na spigotmc, można sprawdzać każdego na serwerze.

Jakiś taki chaotyczny ten plugin.

Przy pierwszym sprawdzeniu gracza - bez aury wszystko jest OK. 

Przy kolejnym gdy gracz włączy aurę - momentalnie dostaje bana perm na IP i tu zaczynają się schody gdyż: Jeśli z jednego IP są zarejestrowane 2-3 konta (czasem gra kilka osób w domu na różnych kontach) wówczas każde kolejne konto dostaje bana na 5 dni niezależnie czy używa hacków czy nie.

Opublikowano

Na Spigot 1.7.10 (przystosowanym do wejścia z clientów 1.7.2 - 1.8.3) NIE DZIAŁA

wyświetla przy sprawdzaniu gracza informację, która nic nie wnosi ani nie banuje (0 / 6 time 1.75 na sekundę)

Jakiś taki chaotyczny ten plugin.

Przy pierwszym sprawdzeniu gracza - bez aury wszystko jest OK. 

Przy kolejnym gdy gracz włączy aurę - momentalnie dostaje bana perm na IP i tu zaczynają się schody gdyż: Jeśli z jednego IP są zarejestrowane 2-3 konta (czasem gra kilka osób w domu na różnych kontach) wówczas każde kolejne konto dostaje bana na 5 dni niezależnie czy używa hacków czy nie.

Wiesz o tym, że można wyłączyć dawanie banów na ip? :D

Wystarczy, że usuniesz komende od dawania banów na ip.

hit3bats:
  command1: tempban %player% 5d Hacks
  command2: broadcast %player% was temp banned for hacking!
hit4bats:
  command1: ban %player% Hacks
  command2: banip %player% Hacks
TimeBetweenChecksInSeconds: 120
Opublikowano

Wiesz o tym, że można wyłączyć dawanie banów na ip? :D

Wystarczy, że usuniesz komende od dawania banów na ip.

hit3bats:
  command1: tempban %player% 5d Hacks
  command2: broadcast %player% was temp banned for hacking!
hit4bats:
  command1: ban %player% Hacks
  command2: banip %player% Hacks
TimeBetweenChecksInSeconds: 120

Usunąłem nie myśl, że jestem aż tak tępy. :) przy spigocie 1.7.10 w pluginie config wraca mi do ustawień początkowych, btw tak samo mam przy usuwaniu linii z Multiverse dotyczącej wyświetlania światów, również wraca tzw fabryczny plik (błędów itp itd brak więc proszę mi o tym nie pisać że mam coś nie tak)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...