Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Query Admin.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Wczoraj przeniosłem swój serwer ts3 na mysql, wszystko niby ładnie chodziło, ale kiedy wszedłem w Yatqe i chciałem przejść do listy serwerów zobaczyłem to: 

http://screenshooter.net/102168320/rkjkihl

i jeszcze posiadam bota do ts'a który przenosi na afk, wita na czacie, ale kiedy uruchamiałem go po zmianie zapisu danych wyskoczył problem z permisjami:

http://screenshooter.net/102168320/isncpjn

Ktoś wie w czym jest problem ? :(

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Poprostu są "zepsute" query, to poprzez zmiane ip, bo one dalej szukają starego ip. Zresetuj wszystkie boty i querego i przeżuć je na ip swojej maszyny, a ze starej usuń ;)

graphic.png

Opublikowano

Co do YaTQA to klikasz find a Server by it's Port - wpisujesz port i powinno zadziałać.

A co do JTS3 to musisz go skonfigurować aby wchodził na serwer jako Admin Server Query a nie jako Guest Server Query.

Przy konfiguracji JTS3 podajesz login i hasło do serveradmina. 

Oczywiście to jest najprostszy sposób; można by też bawić się w inne rzeczy co do bota ale to już wyższa szkoła jazdy, więcej zabawy i dodatkowe zamieszanie.

Opublikowano

­

Poprostu są "zepsute" query, to poprzez zmiane ip, bo one dalej szukają starego ip. Zresetuj wszystkie boty i querego i przeżuć je na ip swojej maszyny, a ze starej usuń ;)

dokładnie tak jak counter.

Nic dodac nic ująć.

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...