Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Serwer minecraft pod moje potrzeby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich. Pare dni temu kupiłem serwer minecraft na hostingu Craftserve.pl .z hostingu jestem bardzo zadowolony zero lagów , stabilny serwer , ale jest jeden problem. Mianowicie hosting nie udostepnia łączenia z Rcon , co stawia mnie w niekorzystnym położeniu gdyż chciałem podłączyć serwer pod ItemShop z "zewnątrz".Zmusza mnie to do zmiany hostingu .I tu kieruje pytanie do was:

Jaki server polecacie?

Czy sieci serverów tych bardziej "profesjonalnych" korzystają z wlasnych serverowni?

Czy jest jakiś hosting który umożliwia wykupienie takiego serwera?

Czego wymagam od takiego hostingu:

-Chciałbym mieć te 100 slotów

-Z w miare dużą pamięcią przypadającą na 1 slot

-Możliwość połączenia z Rcon z "zewnątrz"

-W miare rozsądną cene

-(wątpie że to jest jakoś zwiazane z serverem ale...)Chce mieć możliwość podpięcia pluginów na już istniejącą bazedanych mysql, w celu dodania pare nowych funkcji na strone ;P

-No i ... Zero lagów . Chciałbym aby ten server uciągną te 20 pare wiekszych pluginów

-Możliwy kontakt z administracją hostingu

-Dostęp do konsoli servera

-Bezawaryjność hostingu

-W przyszłości nie chce być w żaden sposób ograniczany

Chce żeby było wszystko dopięte na ostatni guzik.Wybaczcie za odkop lub coś w tym stylu ,ale nie mogłem znaleźć żadnego tematu który rozwiązuje mój problem.

Z góry dziękuje za waszą pomoc,proszę o szybką odpowiedź.Proszę o konkretne linki do hostingów lub do tematów.

Pozdrawiam  :)

271891445034732220780.gif

Opublikowano

polecam fiberhost.pl 

Od 3 lat jestem z nimi nigdy nie narzekałem, aktualnie posiadają dobre promocje dla serwerów bez limitów za 25zł wraz z własnym itemshop oraz rcon itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...