Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pluginy z Serwera MCWG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawde te pliki sa bardzo stare

#antyblezeur

Fajne pliki napewno pobiore swietnie ze wstawiles dawno na takie czekalem !

Opublikowano

Nie udostępniamy plików serwerowych bez zgody autora ,a raczej ty nim nie jesteś.
­

Opublikowano
String[] pluginCommands = { "/pl", "/plugins", "/?", "/help", "/ver", "/version", "/bukkit", "/bukkit:ver", "/bukkit:version", "/icanhasbukkit" };

Jak myślicie, o czym zapomnieli? :D

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Nie udostępniamy plików serwerowych bez zgody autora ,a raczej ty nim nie jesteś.

­

Jako właściciel tych plików jak i samego serwera, z którego one pochodzą zezwalam na ich publikację w tym temacie.

Jednocześnie nie polecam z nich korzystać, są do dupy i korzystanie z nich może spowodować więcej szkód, aniżeli pożytku.

­

5465845486.png

Opublikowano

Riser sam je zrobiłeś i mi mówisz że są gówniane ... Pozdro 

Właśnie dlatego mówię, że są gówniane, bo wiem jak są napisane. Logiczne myślenie się kłania.

Gdyby nie były moje, to bym nie oceniał, bo nie wiedziałbym jak są napisane, a te pliki, to zlepka kodów z innych pluginów, 10% lagującego czegoś ode mnie. 

Pisaliśmy je "żeby było".

­

5465845486.png

Opublikowano
String[] pluginCommands = { "/pl", "/plugins", "/?", "/help", "/ver", "/version", "/bukkit", "/bukkit:ver", "/bukkit:version", "/icanhasbukkit" };

o /bukkit:help?

10/20/100/150/200/300/400/500/600/700

Opublikowano

o /bukkit:help?

I nie tylko :D

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

@D4n100 /bukkit:?

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

I nie tylko :D to ostatni mój post w tym temacie bo nasi kochani moderatorzy bóldupią o offtop <3

Opublikowano

co wam da pisanie o jakichś komendach których nie dodali?

te pliki są stare jak klapki Mojżesza.

były na forum z pół roku temu. xD

------

te pliki są supi!

użyje je na moim testowym serwerze hamachi 200  z dedykiem za 20000 złotych polskich!

Opublikowano

uprawnien kur*a zapomnial odjac?

jak mozna blokowac te komendy, a w dodatku pluginami...

zapomnial o tabComplete

@topic

naprawde fajne,

szkoda ze nie maja configu, bo juz chcialem robic klona!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...