Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kim wyjść z golda

mub9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam g5 jeszcze wczoraj g4 mam lose streak ale nie wiem kim grac gram czesto tankami ale jak team nie współracuje to ciężko z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Najlepiej jungle. Co do postaci musisz ocenić sam kim ci dobrze idzie.

Jungler w early game ma największy wpływ na rozgrywke.

LukaSuper.png

Opublikowano

ufff trudne pytanie. Zależy czym umiesz. Co umiesz typ graj - proste ;). Polecam jungle. maokai? Dlaczego? op gank = win line = win game.

Maokai jest w miarę łatwym chempion, a w lejcie strasznie ciężko zabić takiego op tanka. Jeszcze z deka polecisz pod ap totalnie rozwalisz nim każdego praktycznie enemy.

Opublikowano

Najlepiej jungle. Co do postaci musisz ocenić sam kim ci dobrze idzie.

Jungler w early game ma największy wpływ na rozgrywke.

gram wlasnie jungle ale np czesto rammusem i zdobede na early z 2 kille (dla teamu) a pozniej np jestem na bocie i top pada a w tfie nie mogą nikogo zfocusowac i dupa a ja ide nim pod full tank ;/ 

Pomocnik
Opublikowano

Tematy apropo championów, zakładaj w dziale z championami ;) Ale mimo wszystko mi się Vladem, Shenem i Darkiem na topie dobrze na goldach ora :D

Opublikowano

Graj J4,ma super ganki,posiada dmg i jest tanky.Gankuj dużo,jeśli widzisz,że mid przegrwa-babysituj.Pamiętaj o zdobywaniu smoków,turretów.WARDUJ OBJECTIVY..

Opublikowano

Pantheon jak dla mnie early i mid game do niego nalezy to samo lee sin.

Pantheon

+ Bardzo latwe ganki z W/Q/E

+ najlepszy jungler do gankowania bota

+ zalezy od early/mid game jezeli wygrasz mocno to nie ma praktycznie szans ze throw.

+ ładny all in

+ kontruje duza ilosc championow

Bullet for my Valentine <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...