Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Levelowanie konta w lolu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie .

czy jest jakiś działający bot i sprawdzony na lvl kont na 30 lvl .

prosiłbym o link 

Volibot mi nie działa . 

soraka też .

Opublikowano

Fulcrumbot ostatnio zostal skonczony i dziala na lvl 30 ale kosztuje.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

za te lvlowane konta szła jakaś fala banów ?  bo kumpel chce zacząć grać z nami ale nie chcemy czekać aż wbije 30lvl.. na allegro widziałem koło 20zł takie lvlowane 30lvl , brać?  wie ktoś jak było z banami na takie konta?  czy tylko za BoLe szły? i leaguesharpy?

Opublikowano

za te lvlowane konta szła jakaś fala banów ?  bo kumpel chce zacząć grać z nami ale nie chcemy czekać aż wbije 30lvl.. na allegro widziałem koło 20zł takie lvlowane 30lvl , brać?  wie ktoś jak było z banami na takie konta?  czy tylko za BoLe szły? i leaguesharpy?

Moim zdanie dostaniesz bana tak jak Dis . Koleś kupił takie konto i dostał bana, o nie za 100 zł kupił i ban dostał a za 20 zł to albo oszusta albo konto expione  na jakiś wykrywalnych botach .

Wykrywalne boty mają same przegrane gry i stoją w miejscu tylko czasami się ruszą żeby ich nie wywaliło . Ja bym nie kupował może 20 zł to nie dużo ale jakieś RP są na IP boost albo coś innego .

Opublikowano

zobacz

konto z allegro za 20 zł jest tak samo levelowanie (botem) jak Twojego, które sam nabiłeś

przychodzi banwave i obydwa dostają perma, jednak taniej wyjdziesz na kupionym, ze względu na to, że musisz więc zużyć prądu na wylevelowanie drugiego.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Moim zdanie dostaniesz bana tak jak Dis . Koleś kupił takie konto i dostał bana, o nie za 100 zł kupił i ban dostał a za 20 zł to albo oszusta albo konto expione  na jakiś wykrywalnych botach .

Wykrywalne boty mają same przegrane gry i stoją w miejscu tylko czasami się ruszą żeby ich nie wywaliło . Ja bym nie kupował może 20 zł to nie dużo ale jakieś RP są na IP boost albo coś innego .

Dostał bana tylko dlatego że poprostu hejterzy sie na niego uwzieli i znaleźli haka przez co musiał przerwac ten swój challenge.

Opublikowano

zobacz

konto z allegro za 20 zł jest tak samo levelowanie (botem) jak Twojego, które sam nabiłeś

przychodzi banwave i obydwa dostają perma, jednak taniej wyjdziesz na kupionym, ze względu na to, że musisz więc zużyć prądu na wylevelowanie drugiego.

ja swojego nie levelowałem botem :D takze nie wiem o co chodzi. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...