Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie moge kupić tanio sprzęt komputerowy?

CrassH8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Znacie jakieś strony gdzie można tanio kupić sprzęt komputerowy ? chodzi mi o jakieś hurtownie czy coś w tym stylu gdzie przy zakupie większej ilości jest taniej niż na allegro albo w innych sklepach. 

Opublikowano

morele to nie hurtownia.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

@paxonzzzz hurtownia to nie jest ale ceny sa hurtowe (no troche drozej ale taniej niz w sklepach) a w hurtowni nie mozna kupic sobie sprzetu bo nie sprzedaja osobom fizycznym tylko na wieksze zamowienia wedlug ich regulaminu np. 1000 sztuk

A zeby kupowac w hurtowni pojedynczo trzeba miec jakąś dzialalnosc gospodarcza np. Zakupywal bys dla swojej firmy

Oto przyklad cytowane z strony hurtowni

Aby zostać Partnerem ABC Data należy podpisać i dostarczyć do ABC Data umowę dealerską (w dwóch egzemplarzach) wraz z załącznikami oraz dołączyć do niej komplet dokumentów rejestrowych firmy. Umowa dealerska i załączniki powinny być podpisane przez osoby upoważnione prawnie do reprezentowania firmy. - cytat z ich strony

Zwyklej osobie nie sprzedaca bo jesli by sprzedawali to kazdy by kupowal w hurtowni :D wiec polecam morele.net bo tam jest najtaniej kupowac czesci

Opublikowano

Esc drogi? Droższy. Drogi to jest komputronik.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

morele.net­

Tutaj tez maja drogo, cena dolara wzrośnie nieznacznie to od razu i ceny podnoszą 

Najlepiej popatrz w porównywarkach cenowych a potem po prostu wybierz sklep. 

1388363882-U262029.png
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja zamawiałem z tego sklepu: http://jpkomputery.pl/. Uważam, że ceny mają bardzo konkurencyjne. Ja nie miałem jakiś wielkich wymagań sprzętowych, chodziło o coś do codziennego użytku, głownie pisania i ewentualnie obróbki zdjęć, bo hobbystycznie się tym zajmuje. Polecam, bo realizacja zamówienia bardzo szybko. 

Opublikowano

Ja zamawiałem z tego sklepu: http://jpkomputery.pl/. Uważam, że ceny mają bardzo konkurencyjne. Ja nie miałem jakiś wielkich wymagań sprzętowych, chodziło o coś do codziennego użytku, głownie pisania i ewentualnie obróbki zdjęć, bo hobbystycznie się tym zajmuje. Polecam, bo realizacja zamówienia bardzo szybko. 

Szczerze to mi to wygląda na jakiś scamik i reklame :> Gościu 1 post ma :)

sygnatura.png

Opublikowano

Nie musisz kupować całego zestawu na morele. Jedną część kup na morele, drugą na proline, trzecią na esc. Tak żeby wyszło jak najtaniej, choć przesyłka też kosztuje.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...