Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadanie z V dywizji w nowym, aktualnym sezonie - jak to jest?

WiwciuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy w obecnym sezonie rankingowym możliwe jest spadnięcie np. z Platyna V do Gold I, z Gold V do Silver I, z Silver V do Brąz I itd. ...? :P

Dzięki.

Opublikowano

Z tego co mi się wydaje, to spadanie poprzez nieaktywność w dywizjach złota oraz srebra jest niemożliwe. (nie jestem pewna, sprostujcie jak gadam bzdury) 

Pomocnik
Opublikowano

Z tego co mi się wydaje, to spadanie poprzez nieaktywność w dywizjach złota oraz srebra jest niemożliwe. (nie jestem pewna, sprostujcie jak gadam bzdury)

W dywizjach złota i srebra to chyba masz rację ;)

Opublikowano

Za nieaktywność może spaść każdy. Co do słabej gry to każda liga do platyny zapewnia immunitet. Z platyny V nie spadniesz do Golda.

Opublikowano

Poprzez nieaktywność można spaść tylko z Golda V do Silvera I.

Temat: Zawsze możesz spaść, poprzez nieaktywność i lose streak, oprócz Golda V. Tam możesz tylko poprzez nieaktywność.

Opublikowano

NO K***A MAC JA P******E JEBANE ZWIERZETA

C***A SIE ZNASZ TO NIE PIERDOL GLUPOT BO TYLKO WPROWADZASZ LUDZI W BLAD

SPRAWDZANE NA WLASNYM JEBANYM PRZYPADKU WIEC JESLI SIE K***A NIE ZNASZ TO IDZ K***A MAC NABIJAC POSTY NA ZAPYTAJ.PL

Z GOLDA V DO SILVERA MOZNA SPASC POPRZEZ TYLKO I WYLACZNIE PRZEGRYWANIE, Z SILVV DO BRONZEI MOZNA SPAC TYLKO I WYLACZNIE POPRZEZ PRZEGRYWANIE. NIEAKTYWNOSC MOZE ZRZUCIC W LIGACH PLATYNA,DIAMENT.. CHALL

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jezus to juz było przeciez tak dawno, czemu wy nie czytacie pacznołtsów? jak przegrywasz mozesz spaść zawsze, w każdej lidze, przez nie aktywność nie możesz spaść z golda 5, silvera 5

czyli jak jesteś tam nie wiem s5 0lp i przegrałeś juz z 5 meczy to odpuść sobie rankedy xD

ae1d1005fe.png

Opublikowano

POWTARZAM RAKI UMYSŁOWE.

Czy Riot dałby możliwość bezkarnego trollowania? Jakby nie mogło się spaść z golda/silvera przez przegrywania to by każdy trollował.  Jebańce oglądają pacz nołtsy u newerłintera i potem wychodzą tacy na forumek.

579571423327107377857.png

Pomocnik
Opublikowano

Popieram smurfa z Korei, da się spaść z s5 do b1 albo g5 do s1. Jak za dużo przegrasz, to spadniesz.

Opublikowano

POWTARZAM RAKI UMYSŁOWE.

Czy Riot dałby możliwość bezkarnego trollowania? Jakby nie mogło się spaść z golda/silvera przez przegrywania to by każdy trollował.  Jebańce oglądają pacz nołtsy u newerłintera i potem wychodzą tacy na forumek.

Tak, dał możliwość bezkarnego trollowania przez cały sezon 3.

Pomocnik
Opublikowano

Tak, dał możliwość bezkarnego trollowania przez cały sezon 3.

To był błąd i został naprawiony w s4 ;x aczkolwiek, teraz się już nie da spaść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...