Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#1 Hasaki Projekt Map01

Haszki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kochani was serdecznie mam dziś dla was pierwszą mapę do projektu, który nazwałem Hasaki Projekt Map01 będzie on składał się z:

•  Mapa "Przylądek Hi - Czu", mapa będzie małym expowiskiem 2x2 + wysypiskiem nowych metinów + 2 questy
  •  Mapa "Dolina Kun - Czu", mapa będzie wielkim expowiskiem 5x5 + Boss + 2 questy

Do map będą dołączone nowe moby, npc, tekstury, nowe metiny, respy metinów, questy, boss, oraz wiele innych ciekawych rzeczy abyście mogli dodać je do własnego serwera bez problemu.

Aktualizacje do poprzednich wydań będą ukazywały się co 3 dni.

A teraz mały zarys 1 mapy:

14518341.jpg?1425400034

14518349.jpg?1425400034

DL:

SKAN:

Opublikowano

Na chwilę obecną wygląda jak mapy robione w dziwnych programach w roku 2010. Nie mieszasz tekstur, kiepsko je dobierasz, wszystko wygląda bardzo nienaturalnie. Jak na pierwszą mapę to 2/10.

Opublikowano

Na chwilę obecną wygląda jak mapy robione w dziwnych programach w roku 2010. Nie mieszasz tekstur, kiepsko je dobierasz, wszystko wygląda bardzo nienaturalnie. Jak na pierwszą mapę to 2/10.

2/10 też ocena :) Spokojnie w kolejnej odsłonie będą już nowe textury.

Opublikowano

­Mi się akurat mapa podoba.

Wykorzystam na swoim serwerze.

8/10.

Czekam na dalsze prace o ile takowe będą :)

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

Mapka słaba ogólnie za dużo wygładzone jest i do tego te drzewa lipnie ułożone. Mapka prosta i jak na pierwszy raz to raczej dobrze ci poszło tylko tak jak ktoś pisał próbuj mieszać tekstury bo teraz zauważyłem że bez tego strasznie mapki krytykują co jest według mnie zbędne, ale czasami idzie fajnie "teksturować" jakieś mapki. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...