Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura] Kaanashi

Kaanashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373291180-U247153.png

Tematyka: Anime. 
Wysokość: 200
Szerokość: 400-600
Kolorystyka: Ciemna, kolorowa, o kolorze jednym, lub dwóch dominujących, moze nawet 3. Obojętne mi to, byle nie byla jakaś różowa, czy innego damskiego koloru
Dodatkowe informacje od zlecającego: Jeśli nie umiecie robić napisów to go nie dodajcie. Jeśli umiecie to dodajcie, fajnie by było mieć sygnaturę z napisem Kaanashi. Jeśli to do sygnatury pasuje - ramka wokół niej o szerokosci np. 1px, biała lub czarna mile widziana. Mozecie zrobic sygnature z anime, ktore obejrzalem. Najlepiej z tych wysoko ocenionych. Byloby fajnie. http://myanimelist.net/animelist/golden1  Nie róbcie mi sygnatury jakiejś pedalskiej. Jak nie chce wam się robić avataru, nie róbcie, sam mogę wyciąć sygnaturę na 200x200 w gimpie. Ale lepiej, żebyscie zrobili avatar

Wynagrodzenie: Jestem w stanie dawć 70 lajków. 

XrgAYyk.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

697851426943880174608.png

Sorry, ale nie lubie sasuke ;) Sygnatura ładna, ale nie ubiore jej, bo tak jak wspomnialem sasuke jest postacią, której nie lubię

XrgAYyk.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...