Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Skrypt mi błędy wywala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Źle wytabowałeś Dałbym ci jak to powinno być ale się nic nauczysz. Nie będzie gotowca ale uwierz ze to nie jest duży błąd. ;)

Pomogłem ?

Daj like :)

Opublikowano

@lewan122

ale ja pisze normalnie sk tylko nw dlaczego to co właśnie wytabowałem nie dziala jest wytabowany jak wszystkie i nie dziala ;<

Opublikowano

@lewan112

Ty chyba nawet błędów nie przeczytałeś -,- to się nie wypowiadaj
@radasekpro2

Co do błędów to błędna jest linijka 8.

Musisz zmienić to : 

format slot 3 of player with 64 of ender stone item named "&7Kamienie Kresu" to be unstealable

Jak znajdę chwilkę czasu to dam ci link do poprawionego

@radasekpro2

Trzymaj poprawione:

format slot 3 of player with 64 of End Stone named "&7Kamienie Kresu" to be unstealable
Opublikowano

­Co wy robicie?! Wszystko to po prostu brednie, skrypt jest dobrze wytabowany, zmień na to:

format slot 3 of player with 64 of ender stone named "&7Kamienie Kresu" to be unstealable

bo źle napisana jest nazwa itemu...

sygnatura.png

Opublikowano

@HardStyl3r

co jes z tobą nie tak?
dałem poprawione i sprawdzone prze zemnie po 1 nie ender stone bo nie ma takiego przedmiotu w minecraft po 2 dałem już linijkę która działa -,-

format slot 3 of player with 64 of End Stone named "&7Kamienie Kresu" to be unstealable
Opublikowano

@HardStyl3r
Mistrzu uprzejmie cię informuję że  autor postu pytał o "Skrypt" a nie o "plugin" (tak wiem skript też jest pluginem) więc w skrypcie nie ma czegoś takiego jak Ender Stone... Więc proszę nie poprawiaj mnie jak nie znasz się na skryptach a w temacie ewidentnie jest "S.K.R.Y.P.T" wywali mi ..... -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...