Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czo to za elo hell O.o ?

JeXioR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pis joł mpcforumowicze ! 

Czy jest tutaj ktoś w stanie wytłumaczyć mi co się odpierdziela w Diamencie 5 ??? 

Powiem tak jadąc przez Platyne 1 cały czas +22-24lp - 13-15lp jest git, wbijam d5 robiąc serie 3-0 też jest git. Gram pierwszą grę na d5 +13lp WTF ?! I już tak cały czas +13 i -20-25. Jak to jest możliwe, jak to ogarnąć ???

Dodam tylko, że nie przegrałem więcej niż 1 gry na 0lp, a ponad to mam 10 zwycięstw więcej niż porażek w kolejce soloq.

Sorka, że tak chaotycznie wszystko opisane to te emocje o.O 

Opublikowano

Tak samo mialem jak na smurfie gralem po placementach gold 1 wbilem wszystkie winy czyli okolo 5 gierek + 2 promo gierik tez same winy. dostawalem spokojnie po 20/25

wbilem do platyny od razu 16/17 nie wiecej i za lose po 14 czyli o 3 lp wiecej. cos znow zjebali pewnie albo po prostu zeby bylo trudniej sie wbic do wyzszej dywizji zeby boosty szybciej spadaly.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Tak samo mialem jak na smurfie gralem po placementach gold 1 wbilem wszystkie winy czyli okolo 5 gierek + 2 promo gierik tez same winy. dostawalem spokojnie po 20/25

wbilem do platyny od razu 16/17 nie wiecej i za lose po 14 czyli o 3 lp wiecej. cos znow zjebali pewnie albo po prostu zeby bylo trudniej sie wbic do wyzszej dywizji zeby boosty szybciej spadaly.

Tyle, że wcale nie jest trudniej się wybić. To jest niemożliwe... Wygram 2 gry w kolejnej dostane afkera i tracę wszystkie punkty. Odechciewa się grać..

Opublikowano

No niestety, riot strasznie to zrobilo z tym master tierem nie wiem po co byla dodatkowa dywizja.

do tego te wszystkie mmr. wszystko pomieszane i zepsute.

Opublikowano

MMR bylo od samego poczatku.

Ekhm nie rozumiem twojej wypowiedzi i nie wiem jak ona ma się do tematu...

Opublikowano

@JeXioR moze chodzilo mu ze mmr bylo od poczatku czyli nie bylo dywizji. nam chodzi raczej o zepsute mmr

gdzie jak sie wbija dywizje bez zadnych przegranych to nagle ci maleje i dostajesz mniej lp za wygrana.

Opublikowano

W zeszłym sezonie coś takiego stało się normalne w całym diamencie po dodaniu Master Tier. 

Opublikowano

Lel, z tego co wiem to w zeszłym sezonie, dodali opcje że po wbiciu kręgu zmniejsza się twoje lp z runde i musisz od nowa bić mmr.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

@Kodzi12 jak by bylo takie cos to by przynajmniej jakies informacje podali.

po prostu Master tier zachwial mmr i wszystko sie za przeproszeniem popierdolilo.

i system nie dziala tak jak powinnien chociaz mowili ze naprawili

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...