Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzień Kobiet Rozrywka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej tak jak w temacie ^^ Jeżeli chodzi o kwiaty itp to tam się dogadam z kolegami.Mamy całą narade w pon zabraną na dzień kobiet który przypada w niedziele.Jeżeli chodzi o poziom to II Gimnazjum(xD).

­

Opublikowano

Mam dla Was propozycję co możecie zrobić jako klasa ;d

Umówcie się, że w ten dzień przychodzicie ubrani w białą koszulę + muszka. 

Cały dzień służcie koleżankom pomocą : noście torby, piszcie za nie w zeszytach ;p itp... jako akcję dnia umówcie się wcześniej z nauczycielem, że będziecie ćwiczyć na wf-e za dziewczyny ;d 

Wydaję mi się, że mogło by być śmiesznie ;) 

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Za moich czasów to były tulipany i chyba kinder niespodzianki czy coś xD

Opublikowano

Tak,jeżeli chodzi o kwiaty czy jakiś dodatkowy prezent mamy to obgadane.Chodzi mi o coś podobnego co podał Valky

­

Opublikowano

Mam dla Was propozycję co możecie zrobić jako klasa ;d

Umówcie się, że w ten dzień przychodzicie ubrani w białą koszulę + muszka. 

Cały dzień służcie koleżankom pomocą : noście torby, piszcie za nie w zeszytach ;p itp... jako akcję dnia umówcie się wcześniej z nauczycielem, że będziecie ćwiczyć na wf-e za dziewczyny ;d 

Wydaję mi się, że mogło by być śmiesznie ;)

Co k***a?

@topic: Kupcie kwiatki, i czekoladki. Niech się cieszą.

Opublikowano

Co k***a?

@topic: Kupcie kwiatki, i czekoladki. Niech się cieszą.

Tak mamy to w planach ,ale rok temu zrobily nam jakieś konkursy i byłoby się odwdzięczyć

­

Opublikowano

W gimnazjum nie opłaca się obchodzić takich świąt bo są hmm żałosne? To coś jak wigilia klasowa - napierdalanie się ciastkami, brudzenie klasy, podpalanie kubków plastikowych za pomocą świec itp. - nie piszę tylko ze swojego doświadczenia a wiele razy widziałem też jak ludzie się "skarżyli" na takie coś tutaj na forum.

Bo co tu można na dzień "kobiet" zrobić skoro one nie są kobietami a jedynie dziewczynkami?  Dać jakieś małe prezenciki i styka. W sumie i nawet prezenty to za dużo bo zazwyczaj jest to kwiat, który padnie po 2 dniach i po kasie a ani po tym nie zaruchasz ani nic. :v

579571423327107377857.png

Opublikowano

W gimnazjum nie opłaca się obchodzić takich świąt bo są hmm żałosne? To coś jak wigilia klasowa - napierdalanie się ciastkami, brudzenie klasy, podpalanie kubków plastikowych za pomocą świec itp. - nie piszę tylko ze swojego doświadczenia a wiele razy widziałem też jak ludzie się "skarżyli" na takie coś tutaj na forum.

Bo co tu można na dzień "kobiet" zrobić skoro one nie są kobietami a jedynie dziewczynkami?  Dać jakieś małe prezenciki i styka. W sumie i nawet prezenty to za dużo bo zazwyczaj jest to kwiat, który padnie po 2 dniach i po kasie a ani po tym nie zaruchasz ani nic. :v

Jak czytałem Twoją wypowiedź to zastanawiam się ile możesz mieć maksymalnie lat i stwierdzam, że masz około 14/16 lat i jesteś nie za bardzo lubiany w klasie przez koleżanki. Swoją tezę opieram tylko na tej wypowiedzi. 

Dziewczyny w 2 gimnazjum mają już po 15 lat, większość z nich są już po pierwszym miesiączkowaniu, oznacza to, że stały się kobietami ... oczywiście tylko w sensie biologicznym bo na poziomie psychologicznym jeszcze daleka droga. W tym wieku młodzi ludzie przechodzą pierwsze miłości, zauroczenia itp. 

Nie wiem również czy wiesz ale kobiety uwielbiają jak się je zdobywa ... kochają patrzeć jak facet coś dla nich zorganizował ;) Nawet w gimnazjum warto czasem postarać się coś zrobić samemu a jeśli do tego ma być sporo śmiechu i radości to czemu nie ? ;)  

Ja swoją pierwszą "miłość" przeżyłem w 3 klasie gimnazjum, koleżankę znałem już kilka lat, bo znaliśmy się z innych szkół .

Zauroczenie wyszło samo z siebie na wycieczce szkolnej [...]  powiem tylko tyle, że warto się wysilać dla kobiet bo mają do zaoferowania dla nas naprawdę wiele ;D

Do autora tematu :

Jeśli masz w klasie fajną grupę ludzi i trzymacie się razem to posłuchaj mojej rady i zróbcie coś ciekawego i oryginalnego. 

Może Wam się to bardzo opłacić, po za tym wspomnień i śmiechu Wam nikt nie zabierze ;) 

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Czy to głupie, śmieszne, żałosne? hmm. i tak i nie. W tym wieku to może być coś wielkiego i się zgadzam, nie mam nic przeciwko. Teraz dla mnie - z mojego punktu widzenia to nic innego jak zwykła zabawa dzieciaków, chociaż nawet jak byłem w tym wieku to inaczej do tego podchodziłem niż inni :D ....jednak jakby nie było to zawsze będą jakieś miłe wspomnienia, będzie co wspominać. 

Co do samego Dnia Kobiet - liczy się gest, wiadomo że prezent nie musi się spodobać ale grunt że pamiętałeś i blablabla ;) Zależy też jaka dziewczyna, co lubi. Dziewczyna lubi jak się coś dla jej robi, organizuje ale momentami można się bardzo sparzyć.  :D...  - Liczy się kreatywność, starajmy się poznać dziewczyny a potem trafić w ich gust ... ale czasami nawet i to nie pomaga także...No nic, trzeba uważać.

Opublikowano

Schudnij

A Ty nie pyskuj.

A to do Ciebie kolego, to kupce torby dla all dziewczyn jakie macie w klasie. Koszt np. jednej torby to 50 złotych, a jak jest 20 dziewczyn w klasie przykładowo = 20x50 = 1000 złotych.

Pomogłem? Resztę pomogę jak wrócę z praktyk po 14:00 dzisiaj. Idę spać.

bez gif

Opublikowano

Komuś pyskuje?

Mi, nie, ale jemu

Hej tak jak w temacie ^^ Jeżeli chodzi o kwiaty itp to tam się dogadam z kolegami.Mamy całą narade w pon zabraną na dzień kobiet który przypada w niedziele.Jeżeli chodzi o poziom to II Gimnazjum( xD).

tak. Każesz mu chudnąć.

PS. np EnsonPL. kupcie czekoladki takie drogie, mleczne, milkę o smaku karmelu dla wszystkich dziewczyn

Taka czekoladka mi chodzi: IQWvGxI.png

- tylko dwa razy większe, lub taką rzecz - też milka, karmelu smaku:

c3aJOqC.jpg

Ile EnsoniePL masz pieniędzy wspólnie z Twoimi kolegami?

WIDZISZ, już znalazłem 2gą propozycję, 1sza propozycja była taka:

A to do Ciebie kolego, to kupce torby dla all dziewczyn jakie macie w klasie. Koszt np. jednej torby to 50 złotych, a jak jest 20 dziewczyn w klasie przykładowo = 20x50 = 1000 złotych.

Jak chcesz więcej propozycji ode mnie - pisz, to ja Ci pomogę. Dzień kobiet jest już na półtora dnia. :) 

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...