Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wyszukiwaniem serwerów GO.

MEOW1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznę od tego, że pare dni temu nabyłem nowego laptopa. Następnie postanowiłem zainstalować steam i wrócić do CS'a. Problem pojawił się juz po instalacji steama, gdyż po wpisaniu loginu i hasła wyskakiwał mi błąd z logowaniem do serwerów Steam, aczkolwiek ogarnąłem to w prosty sposób dopisując w Elemencie docelowym -tcp na końcu (steam.exe). No dobra to już połowa sukcesu, teraz mialem nadzieje ze odpale CS'a i dołącze na jakis serwer, ale niestety zadnego nie chce wyszukać , Czy to w zakladce INTERNET czy ULUBIONE. daje refresh no i nic.. Przez konsole wpisujać connect IP , rowniez nie działa. Caly czas sie powiela komunikat "retrying to connect ip" i tyle. To samo mam w 1.6. 

Dodam ze Firewall z antywirusa jest kompletne nie aktywny, takze nie wiem dlaczego sie tak dzieje, aczkolwiek cos ewidentnie blokuje bądź odcina mi dostęp do serwerów. Moze ktos mial niedawno podobny problem? Z gory dzieki za jakies podpowiedzi wink.png pozdro 

Opublikowano

Chciałbym powiedzieć, ze problem rozwiazany i dzieki za pomoc, no ale niestety.. W dalszym ciagu nie wyszukuje zadnego serwera , nie moge sie z zadnym polaczyc i nie widze informacji i serwerach (Gdy jakis znajomy jest w grze i chce wyswietlic info o jego grze to serwer jest niedostepny, nie widze go po prostu). 

Jakies inne porady ? 

Opublikowano

Nikt,nic? Irytujące jest to, ze wszystko ładzia , a z tymi serwerami sie nie da polaczyc , no kuuur..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...