Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sluchawki

Gość Szubryt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Steelseries H Wireless - ktoś ma, może coś na ten temat więcej powiedzieć? Znajomi mają i chwalą. Chodzi oczywiście o jakość dźwięku w grach. Odgłosy poruszania się przeciwników, strzały i tak ogogólnie.

Opublikowano

Co masz na myśli mówiąc "dobrze zagra"? Tylko i wyłącznie pod gry mnie to interesuje i dodam, że pod PS4 bo na tej platformie gram. Miałem oryginalne słuchawki do gier dedykowane Playstation, te Sony Pulse ale są strasznie wadliwie i plastik zaczął sam pękać więc, postanowiłem, że kupię coś z wyższej półki co jest zgodne z PS4.

Opublikowano

1100 zł za coś takiego? O mój boże. O_o

Cloud'y będą okej i kosztują tylko 270 zł. Ewentualnie Sennheiser PC360.

Opublikowano

Są warte swojej ceny, zdecydowałem się na ich zakup, do zamknięcia.

Opublikowano

Bo chciałem się dowiedzieć czy ktoś te słuchawki posiada a jak na razie otrzymałem sam bełkot osób, które nie mają z nimi nic wspólnego dlatego właśnie proszę o zamknięcie.

Opublikowano

Bo chciałem się dowiedzieć czy ktoś te słuchawki posiada a jak na razie otrzymałem sam bełkot osób, które nie mają z nimi nic wspólnego dlatego właśnie proszę o zamknięcie.

Rodzina zdrowa ?

Pytasz się o opinie, po czym jak napisaliśmy, że nie warte swojej ceny, co jest NIEZAPRZECZALNYM FAKTEM odpisujesz, że bełkoczemy i jest z nimi dokładnie na odwrót.

Zachowaj to dla siebie, skoro jesteś wszechwiedzący.

Przy okazji, straciłeś tysiaka, nie lepiej było to oddać potrzebującym ? Nawet jakieś gierki na PS'a, które sporo kosztują byłyby dużo lepszym wyborem.

Opublikowano

A mascie te słuchawki, że tak mówicie? Bo na razie usłyszałem tylko, że nie warte swojej ceny co jak się okazuje jest bzdurą. W każdej recenzji, którą przeczytałem osoby, które je recenzują polecają te słuchawki. Straciłem tysiaka mówisz? Ja uważam, że stałem się właścicielem świetnych słuchawek. A co do gier to nie koniecznie.

Opublikowano

Nie masz porowniania, wiekszosc co kupila te sluchawki nie powiedzialo o brzmieniu, bo wlasciciele takiego shitu typu "4gamers" nawet nie wiedza co to jest

jakbys mial porownanie bys mogl cos o tym powiedziec, ale nie masz, wiec ta dyskusja i ten tema byl bezsensowny, bo i tak postawiles na swoim

­

Opublikowano

A mascie te słuchawki, że tak mówicie? Bo na razie usłyszałem tylko, że nie warte swojej ceny co jak się okazuje jest bzdurą. W każdej recenzji, którą przeczytałem osoby, które je recenzują polecają te słuchawki. Straciłem tysiaka mówisz? Ja uważam, że stałem się właścicielem świetnych słuchawek. A co do gier to nie koniecznie.

Dasz link do tych recenzji ?

Jeśli jakiekolwiek 'poważne' słuchawki w tym budżecie zagrają gorzej niż te Steelseries jestem winny browara (jakiego chcesz B) ).

Opublikowano

Tak, czytaj dalej sponsorowane recenzje :)

Przejdź się do sklepu i odsłuchaj, najtańsze superluxy zagrają lepiej(a nawet stówy nie kosztują).

A, i pozycjonowanie w grach zależy głównie od źródła :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...