Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawiam mój projekt zainspirowany pomysłem użytkownika Timezpl. Chodzi w nim o to że znajdujemy się w zamku w którym zanjdują się także wieśniacy których trzeba bronić niby łatwe ale uważajcie z każdej strony nadchodzą potwory na początku są to zwykłe zombiaki ale z czasem znajdujemy się w samym środku piekła, ghasty latają po niebie creppery niszczą mury a zombie zabija wieśniaków lecz nie jesteśmy sami w tej bitwie wspierają nas inni gracze co jakiś czas z nieba spada prezent kto pierwszy ten lepszy czasami może to być miecz z enchantem  a czasami klocek ziemi . gracze mają do dyspozycji także bloki dzięki czemu pomiędzy falami mogą odbudowywać mury zamku każdy wieśniak ma określoną ilość życia które można przywracać jedzeniem które wypada z potworów oraz prezentów

Pomysły

Jeśli macie jeszcze jakieś pomysły proszę o napisanie tego w komentarzu

Temat nie zawiera zawiera oferty handlu lecz pomysł, osoby które chcą go wykorzystać proszę o kontakt ze mną

Prosiłbym o zgłaszanie jakiekolwiek naruszenie praw autorskich przez inne osoby 

Projekt Obięty Prawami Autorskimi ©

PS. Projekt nie będzie realizowany przeze mnie

Opublikowano

Village Defence ? Nie ma sensu tylko zmieniać mapy na zamek ;p Według mnie nie ma to sensu. Ale wiesz czy ci się opłaci to możesz to tylko zobaczyć jak uruchomisz serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...